Ενισχύει τα επίπεδα προστασίας η Bet365

Η στοιχηματική εταιρία Bet365 ξεκίνησε μια διαδικασία ενίσχυσης των επιπέδων προστασίας και ασφάλειας, απέναντι σε πρακτικές ξεπλύματος μαύρου χρήματος και δήλωσης ψευδών στοιχείων των μελών της. Η διαδικασία κρίθηκε αναγκαία, μετά τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τον έλεγχο που πραγματοποίησε η Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

 

Αναλυτικότερα, η αρμόδια επιτροπή εντόπισε κάποιες αδυναμίες, τις οποίες η εταιρεία του online στοιχήματος σπεύδει τώρα να διορθώσει, επενδύοντας περαιτέρω στους τομείς της έρευνας, αλλά και της ενίσχυσης των επιπέδων ασφαλείας, απέναντι σε παράνομες πρακτικές τέτοιου είδους.

H Βet365 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και θεωρείται μία από τις κορυφαίες εταιρίες στο ίντερνετ.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.