Προσωρινά κλειστή η στοιχηματική ιστοσελίδα Vivobet

Μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην ελληνική αγορά, η Vivobet, ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες ότι κλείνει προσωρινά και πως θα πάψει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους Έλληνες παίχτες.

Η Vivobet ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά online στοιχήματος πριν έξι μήνες περίπου, αλλά οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να κλείσουν προσωρινά την ιστοσελίδα, εξαιτίας της επικείμενης αλλαγής στον νόμο περί online στοιχήματος στη χώρα μας.

 

Οι λόγοι για την προσωρινή παύση της λειτουργίας της Vivobet

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της Vivobet, η ιστοσελίδα σταματά να λειτουργεί και να δέχεται στοιχήματα, τουλάχιστον προς το παρόν. Οι παίχτες μπορούν να την επισκεφτούν, αλλά δε μπορούν να τοποθετήσουν νέα στοιχήματα στα αθλητικά γεγονότα που καλύπτονται.

Ο λόγος για την προσωρινή παύση λειτουργίας της στοιχηματικής ιστοσελίδας Vivobet είναι οι επικείμενες μεταρρυθμίσεις στην αγορά online στοιχήματος στην Ελλάδα. Άλλωστε, οι αρμόδιοι ετοιμάζουν ένα νέο νόμο που θα βάλει τέλος στο προσωρινό καθεστώς αδειοδότησης που ισχύει αυτή τη στιγμή.

Τα μέλη της Vivobet που διατηρούν χρήματα στον λογαριασμό τους, τέλος, δε χρειάζεται να ανησυχούν. Από τις 11 Δεκεμβρίου που ανακοινώθηκε το προσωρινό κλείσιμο της ιστοσελίδας μπορούν να προχωρούν σε ανάληψη των χρημάτων τους και να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

 

Η ανακοίνωση της Vivobet

Στην επίσημη ανακοίνωσή τους, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας Vivobet αναφέρουν τα εξής:

“Αγαπητοί πελάτες,

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την προσωρινή παύση λειτουργίας της vivobet.gr, εν όψει της επικείμενης αλλαγής στη διαδικασία αδειοδότησης διαδικτυακών εταιριών στοιχημάτων στην Ελλάδα και την οριστική ρύθμιση της αγοράς, η οποία τα τελευταία επτά χρόνια λειτουργεί υπό μεταβατικό καθεστώς.

Πρώτο μας μέλημα ήταν και είναι η διασφάλιση των χρημάτων των παικτών, συνεπώς δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας επ’ αυτού. Σας καλούμε να προβείτε το συντομότερο στην ανάληψη του όποιου χρηματικού ποσού υπάρχει στον λογαριασμό σας.

Από 11/12/18 η Vivobet παύει να δέχεται στοιχήματα και νέες εγγραφές. Τα όποια μακροχρόνια στοιχήματα θα επιστραφούν, ενώ τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν κανονικά.

Έως τη διεκπεραίωση και της τελευταίας εκκρεμότητας, οι άνθρωποι της Vivobet θα βρίσκονται κοντά σας, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση, όπως άλλωστε συνέβαινε από τις 31 Μαΐου μέχρι και σήμερα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.