Ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, με τη συνδρομή του Stoiximan

H στοιχηματική εταιρία Stoiximan ένωσε τις δυνάμεις του με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μαζί δημιούργησαν ένα ντοκιμαντέρ για την πορεία του Δημήτρη Διαμαντίδη στα γήπεδα του μπάσκετ. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό και άκρως ενδιαφέρον και προβλήθηκε στις 9 Ιουνίου, με σύσσωμη την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και εκπροσώπους του Stoiximan να δίνουν το «παρών».

 

O Δημήτρης Διαμαντίδης, ηγέτης του Παναθηναϊκού, αλλά και ένα από τα πιο σπουδαία πρόσωπα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αποχώρησε από τα παρκέ σε ηλικία 36 ετών, με 9 πρωταθλήματα Ελλάδας, 10 Κύπελλα, 3 Κύπελλα στην Εuroleague, ένα χρυσό στο Ευρωμπάσκετ του 2005, τη δεύτερη θέση στον κόσμο με την Εθνική Ελλάδος το 2006 και αμέτρητες ατομικές διακρίσεις. Για να τον τιμήσουν, λοιπόν, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Stoiximan δημιούργησαν το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, με τίτλο "Δημήτρης Διαμαντίδης, THE PANATHINAIKOS LEG3ND". Στο ντοκιμαντέρ μιλούν για τον Διαμαντίδη οι πρώην προπονητές του στον Παναθηναϊκό, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Δημήτρης Ιτούδης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, οι πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Νίκος Χατζηβρέττας και Κώστας Τσαρτσαρής, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο προπονητής του στον Ηρακλή, Κώστας Πιλαφίδης, ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης καθώς και οι Παύλος, Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Πριν τρεις μήνες μάλιστα ο Stoiximan βράβευσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού για την προσφορά του στο μπάσκετ.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και αποτελεί μεγάλο χορηγό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός,

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.