Συγχαρητήρια της Novibet στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού

Η εταιρία στοιχήματος Novibet μεταφέρει τα συγχαρητήριά της για μια ακόμη φορά τις τελευταίες ημέρες στη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, για τη νέα της επιτυχία. Σχεδόν ένα μήνα μετά την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στον τελικό του Final Four της Euroleague, τα χρυσά κορίτσια του πόλο κατέκτησαν και το ελληνικό πρωτάθλημα – το τρίτο διαδοχικό και το έβδομο συνολικά. Και η Novibet, επίσημη χορηγός του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, έσπευσε να στείλει τα συγχαρητήριά της.

 

Αναλυτικότερα, η συγχαρητήρια επιστολή της Novibet προς τις αθλήτριες πόλο του Ολυμπιακού έχει ως εξής:

 

“Μπράβο στα κορυφαία κορίτσια του πόλο από τη Novibet για μια ακόμη χρονιά!

Μπράβο στα κορίτσια του ΟΣΦΠ για τη διατήρησή τους και φέτος στην κορυφή, με τις καλύτερες ευχές μας για μια εξίσου, κι ακόμα παραπάνω, επιτυχημένη χρονιά και του χρόνου!”

 

Η Novibet ιρδύθηκε το 2010 και από το 2012 ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν λίγες ημέρες η Novibet πανηγύρισε και την κατάκτηση του νταμπλ από την γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.