Εταιρεία στοιχηματισμού BetFair: Κορυφαίες αποδόσεις σε ποδόσφαιρο, τένις και ράγκμπι

Οι προηγούμενοι μήνες χαρακτηρίστηκαν από έντονη αγωνιστική δράση στα περισσότερα αθλήματα, αφού άλλες διοργανώσεις ολοκληρώνονταν και άλλες ξεκινούσαν. Φυσικά, έντονη ήταν και η στοιχηματική δράση, με εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος να αναζητούν τις καλύτερες ευκαιρίες, σε ποδόσφαιρο, τένις και άλλα αθλήματα, καθώς και τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

Όπως φαίνεται από την πρόσφατη ανακοίνωση της BetFair, μάλιστα, οι περισσότερες από τις κορυφαίες αποδόσεις των τελευταίων μηνών ανήκαν στην ίδια. Σε συνεργασία με τις εταιρείες TXODDS και Oddschecker, η στοιχηματική εταιρεία σύγκρινε τις αποδόσεις της με τις αντίστοιχες των μεγαλύτερων ανταγωνιστών της και κατέληξε στο συμπέρασμα πως ανακοίνωσε τις κορυφαίες σε ποδόσφαιρο, τένις και ράγκμπι.

 

Κορυφαίες αποδόσεις σε δημοφιλή αθλήματα

Τα στοιχεία της έρευνας που πραγματοποιήθηκε αποκαλύπτουν ότι η BetFair ανακοίνωσε τις περισσότερες κορυφαίες αποδόσεις σε τρία αθλήματα, κατά το διάστημα ανάμεσα σε Φεβρουάριο και Μάιο του 2017. Τα αθλήματα, στα οποία ανακοινώθηκαν οι κορυφαίες αποδόσεις είναι το ποδόσφαιρο, το τένις και το ράγκμπι.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της TXODDS, η εταιρεία στοιχήματος BetFair ανακοίνωσε κορυφαίες αποδόσεις (σε σύγκριση πάντα με τους μεγαλύτερους ανταγωνιστές της) στο ποδόσφαιρο, στα τέσσερα κορυφαία πρωταθλήματα της Αγγλίας. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας εταιρείας, ανακοίνωσε τις κορυφαίες αποδόσεις στο τένις, στα τουρνουά της ATP. Τέλος, σύμφωνα με τα στοιχεία της Oddschecker, ανακοίνωσε κορυφαίες αποδόσεις και στο Rugby League, στους αγώνες των The 6 Nations, Aviva Premiership, Guinness Pro 12, European Challenge Cup, European Champions Cup, French Top 14, November International Tests, LV Cup και Super Rugby.

 

Η διαδικασία συλλογής στοιχείων

Τα στοιχεία αυτά προέκυψαν από τις έρευνες που πραγματοποίησαν οι TXODDS και Oddschecker, στο διάστημα 20 Φεβρουαρίου με 20 Μαΐου 2017. Οι υπεύθυνοι σύγκριναν τις αποδόσεις της BetFair με τις αντίστοιχες των μεγαλύτερων ανταγωνιστών της, ξεκινώντας 23 ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα και συγκεντρώνοντας στοιχεία κάθε 30 λεπτά.

Πριν δύο μήνες η BetFair παρουσίασε μία έκθεση σύμφωνα με την οποία προσέφερε τις καλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.