Αυξήθηκε το online μάρκετινγκ των στοιχηματικών εταιριών στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στο Ηνωμένο Βασίλειο προτιμούν ολοένα και περισσότερο το online μάρκετινγκ, έναντι των υπόλοιπων μορφών του, όπως φαίνεται σε μια νέα έρευνα για τις προτιμήσεις των εταιριών στον τομέα της προβολής και της διαφήμισης. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα μισά έξοδα των εταιριών στοιχήματος στον τομέα του μάρκετινγκ κατέληξαν σε κάποια online καμπάνια.

Όπως είναι φυσικό, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πολλές εναλλακτικές, προκειμένου να προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι προτιμούν τις online καμπάνιες, σε βάρος των τηλεοπτικών, των εντύπων και άλλων.

 

Τα στοιχεία της νέας έρευνας για το μάρκετινγκ

Η νέα έρευνα διεξήχθη από την εταιρεία Regulus Partners και αφορά στα έξοδα των εταιριών του Ηνωμένου Βασιλείου στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφημιστικής προβολής, κατά το διάστημα 2014-2017. Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, οι στοιχηματικές εταιρίες ξόδεψαν το 2017 1,78 δις ευρώ στον τομέα του online μάρκετινγκ. Πρόκειται για το σχεδόν διπλάσιο ποσό, σε σχέση με το αντίστοιχο του 2014, και το μισό του συνόλου των χρημάτων που ξόδεψαν για το μάρκετινγκ σε κάθε Μέσο.

Από αυτά τα χρήματα, τα 839 εκατομμύρια ευρώ αφορούν στο άμεσο μάρκετινγκ (διαφημίσεις, banners και πληρωμένα αποτελέσματα αναζήτησης). Και πάλι, μιλάμε για σχεδόν τα διπλάσια, σε σχέση με τα 449 του 2014. Τα υπόλοιπα χρήματα που ξόδεψαν οι στοιχηματικές εταιρίες στο online μάρκετινγκ αφορούν σε έμμεση προβολή (social media, δίκτυο συνεργατών). Ειδικά στον τομέα των social media, τα έξοδα απογειώθηκαν, αφού έφτασαν στα 167 εκατομμύρια ευρώ το 2017, έναντι των 47 εκατομμυρίων ευρώ του 2014!

 

Αύξηση στο σύνολο του μάρκετινγκ για τις εταιρείες στοιχήματος

Βέβαια, δεν ήταν μόνο το online μάρκετινγκ που αυξήθηκε στον χώρο του στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία τρία χρόνια. Οι στοιχηματικές εταιρίες αύξησαν και τα έξοδά τους στον τομέα της τηλεοπτικής προβολής, από τα 174 στα 262 εκατομμύρια ευρώ. Αύξηση παρουσίασαν και οι επενδύσεις στον τομέα των χορηγιών, από τα 33 εκατομμύρια ευρώ στα 67 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος, ο μόνος τομέας που παρουσίασε μείωση στις επενδύσεις του μάρκετινγκ ήταν ο έντυπος. Τα έξοδα σε αυτή την περίπτωση μειώθηκαν κατά 9%, από 105 σε 78 εκατομμύρια ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.