Επανεξετάζει τη διαφημιστική της στρατηγική η BetFred

Το συμβόλαιό της με το διαφημιστικό πρακτορείο BJL φαίνεται να επανεξετάζει η ιστοσελίδα στοιχήματος BetFred, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Όπως φαίνεται, κάποιες εσωτερικές αλλαγές στην εταιρεία του online στοιχήματος είχαν ως αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να βάλουν στο μικροσκόπιο το συμβόλαιο των 6,1 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν με τη JBL. Ήδη, μάλιστα, προσλήφθηκαν σύμβουλοι της εταιρείας CreativeBrief, οι οποίοι θα διαχειριστούν τη διαδικασία.

 

Η διαδικασία αυτή περιλαμβάνει αξιολόγηση του συμβολαίου, αλλά και νέες προτάσεις από τη JBL και άλλα πρακτορεία, τον ερχόμενο Ιούλιο. Οι προτάσεις θα αφορούν μια καμπάνια για το online στοίχημα μέσω κινητού, με έμφαση στην επόμενη σεζόν της Premier League.

Η BetFred δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.