Διαφημιστική σπόντα της BetFair στην Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων BetFair μάλλον ήταν αποφασισμένη να δώσει ένα μάθημα στην Paddy Power, γνωστή για τις χιουμοριστικές και ενίοτε προκλητικές διαφημίσεις της, και προχώρησε στην ανάρτηση μιας αφίσας, στην οποία τα βάζει μαζί της. Στη συγκεκριμένη αφίσα κυριαρχεί η εξής φράση: “Paddy Power. Στοιχηματίζει στη BetFair”. Και από κάτω, οι υπεύθυνοι μας συστήνουν τον Patrick (Paddy) Power, ένα από τα μέλη της ιστοσελίδας της BetFair!

 

Φυσικά, η χιουμοριστική διαφήμιση, η οποία εντοπίστηκε στις ιπποδρομίες του Cheltenham, μπέρδεψε αρχικά αρκετούς επισκέπτες – ωστόσο, έκανε τη δουλειά της. Σύμφωνα, πάντως, με τη The Drum, η οποία έκανε τη σχετική έρευνα, η BetFair έχει όντως ένα μέλος με το όνομα Patrick Power, αλλά και τρία με το όνομα William Hill, καθώς και έναν Victor Chandler!

H ΒetFair δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας είναι όμως μια πολύ καλή εταιρία και έχει βραβευτεί πολλές φορές για τις υπηρεσίες της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.