Εγκαινιάστηκε το νέο αρχηγείο της Betsson στη Μάλτα

Tο νέο κτίριο που θα στεγάσει τα γραφεία της στοιχηματικής εταιρίας Betsson στη Μάλτα εγκαινιάστηκε, φέρνοντας την εταιρεία στη νέα της εποχή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κτίριο που ονομάστηκε Betsson Experience Centre στην πόλη Ta' Xbiex. Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν ο CEO του ομίλου Betsson, Ulrik Bengtsson, ενώ παρευρέθησαν και αξιωματούχοι της κυβέρνησης της χώρας, όπως ο υπουργός Οικονομικών, Edward Scicluna, και ο υπουργός Παιδείας & Απασχόλησης, Evarist Bartolo, καθώς και οι Pontus Lindwall (ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας) και Magnus Silverberg (CEO του Ομίλου).

 

Το νέο κτίριο οχτώ ορόφων κόστισε περίπου 5,5 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρεία και αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της επένδυσης που επιχειρεί η εταιρεία στη Μάλτα και στην εκεί παρουσία της.

 

Η Betsson είναι σουηδικής καταγωγής κα δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.