Δεν ενδιαφέρεται πια για αγγλική άδεια η στοιχηματική εταιρεία Pinnacle

Η Pinnacle ενημέρωσε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θα αποσυρθεί από τη διαδικασία αίτησης άδειας νόμιμης δραστηριότητας στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας εξέδωσαν μια ανακοίνωσε μέσω των social media της Pinnacle, αναφέροντας την απόφασή τους, αλλά όχι και τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή.

Η προσπάθεια της Pinnacle να εξασφαλίσει μια άδεια νόμιμης λειτουργίας στην αγγλική αγορά, βέβαια, διαρκεί περισσότερο από δύο χρόνια, οπότε είναι πιθανό οι υπεύθυνοι της εταιρείας στοιχήματος απλά να τράβηξαν νέους στρατηγικούς δρόμους.

 

Το σχέδιο της Pinnacle για δραστηριοποίηση στην αγγλική αγορά

Η Pinnacle αποτελεί έναν από τους παλιότερους online bookmakers, αλλά μόλις πρόσφατα έστρεψε το βλέμμα της στην αγγλική αγορά στοιχήματος. Η εταιρεία απέκτησε μόλις το 2015 την απαραίτητη άδεια από τις Αρχές της Μάλτας, προκειμένου να δραστηριοποιείται στις ανοιχτές αγορές της Ευρώπης, ενώ η αίτησή της για λειτουργία στην αγγλική αγορά κατατέθηκε λίγο αργότερα, με σκοπό να ξεκινήσει η λειτουργία της αγγλικής ιστοσελίδας της στις αρχές του 2017. Από τότε, οι εξελίξεις ήταν ελάχιστες, καθώς η στοιχηματική εταιρεία υποβλήθηκε σε εξονυχιστικούς και χρονοβόρους ελέγχους, με κανένα αποτέλεσμα και καμία απόφαση έως σήμερα.

Για αυτό το λόγο, η Pinnacle αποφάσισε να αποσύρει την αίτησή της για την απόκτηση άδειας νόμιμης λειτουργίας στην αγγλική αγορά και να επικεντρωθεί σε άλλες αγορές και σε άλλους τομείς.

 

Νέα αρχή για την στοιχηματική εταιρεία

Εξάλλου, πριν μερικές ημέρες, η Pinnacle ανακοίνωσε την είσοδό της σε ένα νέο τομέα του online στοιχήματος: την παροχή B2B υπηρεσιών. Η στοιχηματική εταιρεία σχεδίασε τη δική της ηλεκτρονική πλατφόρμα στοιχήματος, την οποία θα παρέχει σε συνεργάτες της. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η νέα αυτή δραστηριότητα της εταιρείας απαιτεί χρόνο και χρήμα και δε μπορεί να συνδυαστεί με την έως τώρα άκαρπη προσπάθειά της να εισέλθει στην αγγλική αγορά.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.