Δεκάδες πρακτορεία του ΟΠΑΠ κλείνουν και στην Καρδίτσα

Η διαμάχη ανάμεσα στον ΟΠΑΠ και στους πράκτορες του δικτύου του συνεχίζεται με νέα “θύματα”, καθώς όσοι αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα σύμβαση έχουν πλέον εξαντλήσει τη διορία που τους δόθηκε από τον Οργανισμό και καλούνται να βάλουν λουκέτο στα πρακτορεία τους. Μετά από τα 31 πρακτορεία που θα κλείσουν τις πύλες τους στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, έρχονται επιπλέον 31 στο νομό Καρδίτσας, τα οποία θα πρέπει να βάλουν λουκέτο έως τις 2 Μαρτίου.

Τα 31 πρακτορεία ανήκουν σε επιχειρηματίες που αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα σύμβαση, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι τους εξοντώνει οικονομικά. Σύμφωνα με τους ίδιους, η αλλαγή προμήθειας των παιχνιδιών περιορίζει σημαντικά τα έσοδά τους και καθιστά ασύμφορη τη συνέχιση λειτουργίας των πρακτορείων.

 

Μείον 31 πρακτορεία στο νομό Καρδίτσας

Τα 31 πρακτορεία που βρίσκονται στο νομό Καρδίτσας έλαβαν από τον ΟΠΑΠ εξώδικο, το οποίο ενημερώνει ότι έχουν διορία έως τις 2 Μαρτίου, προκειμένου να κλείσουν τα πρακτορεία τους και να παραδώσουν τον εξοπλισμό τους. Το ίδιο εξώδικο έχουν λάβει και 574 συνάδελφοί τους σε ολόκληρη την Ελλάδα, που αρνήθηκαν να υπογράψουν τη νέα σύμβαση.

Ωστόσο, οι πράκτορες που έλαβαν το εξώδικο συνεχίζουν τον αγώνα τους κατά του ΟΠΑΠ, ζητώντας προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν με το σημερινό καθεστώς, έως ότου εκδικαστεί πλήρως το ζήτημα. Κάποιοι άλλοι ζητούν αποζημίωση από τον ΟΠΑΠ, ενώ επτά σωματεία πρακτόρων ανά την Ελλάδα έχουν καταφύγει το ΣτΕ, ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματικός ο κανονισμός της Ε.Ε.Ε.Π., πάνω στον οποίο βασίστηκε ο ΟΠΑΠ για τη σύνταξη των νέων συμβάσεων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.