Απέφυγε τον αποκλεισμό λόγω σχέση με στοιχηματική ιστοσελίδα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τιμωρήθηκε με ένα τσουχτερό πρόστιμο από την UEFA, εξαιτίας των φημολογούμενων σχέσεων του με στοιχηματική ιστοσελίδα, αλλά κατάφερε να αποφύγει τον αποκλεισμό από τις επίσημες διοργανώσεις, ο οποίος στην ουσία θα έβαζε πρόωρο τέλος στην καριέρα του. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής βρέθηκε ένοχος για οικονομικές σχέσεις με την ιστοσελίδα στοιχήματος Bethard και καλείται τώρα να πληρώσει πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Ιμπραΐμοβιτς αποτελεί επίσημα πρεσβευτή της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Ωστόσο, κάποια δημοσιεύματα τον ενέπλεκαν και στα οικονομικά της Bethard, καθώς μία από τις εταιρείες του διατηρούσε μετοχικό κεφάλαιο σε αυτή. Η UEFA τελικά τον έκρινε ένοχο, αλλά τον τιμώρησε μόνο με πρόστιμο και όχι με αποκλεισμό.

 

Τέλος στην περιπέτεια του Ιμπραΐμοβιτς

Πριν μερικούς μήνες, μια σειρά από δημοσιεύματα δημιούργησε στην ουσία ένα στοιχηματικό σκάνδαλο, αφού υποστήριζαν ότι μια από τις εταιρείες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατείχε ποσοστό του μετοχικού κεφαλαίου της στοιχηματικής ιστοσελίδα Bethard, της οποίας ο Σουηδός ποδοσφαιριστής είναι πρεσβευτής. Η σχέση αυτή με οποιαδήποτε στοιχηματική ιστοσελίδα απαγορεύεται ρητά από την UEFA και οι υπεύθυνοι ξεκίνησαν τις έρευνες.

Οι έρευνες αυτές και η απόφαση της UEFA θα μπορούσαν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην καριέρα του Ιμπραΐμοβιτς. Αν, άλλωστε, οι υπεύθυνοι εξαντλούσαν την αυστηρότητά τους και επέβαλαν την ποινή του τριετούς αποκλεισμού στον Σουηδό, θα έβαζαν ουσιαστικά τέλος στην καριέρα του – άλλωστε, ο Ιμπραΐμοβιτς είναι 39 ετών και η επιστροφή του μετά από 3 χρόνια απραξίας δε θα είχε κανένα νόημα.

Ωστόσο, η UEFA αποφάσισε να τον τιμωρήσει μόνο με πρόστιμο 50.000 ευρώ, αφού τον έκρινε ένοχο για σύναψη σχέσεων οικονομικής φύσης με στοιχηματική ιστοσελίδα, σε παράβαση του άρθρου 12(2)(b) της UEFA. Ο μη αποκλεισμός του Ιμπραΐμοβιτς, όμως, συνοδεύτηκε και από μία προϋπόθεση: τη διακοπή των οικονομικών του σχέσεων με τη Bethard. Και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιμπραΐμοβιτς ξεφορτώθηκε ήδη τις μετοχές της στοιχηματικής ιστοσελίδας που είχε στην κατοχή του.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.