Ασφαλή τα χρήματα των μελών της Mybet

H νόμιμη εταιρία στοιχήματος Mybet προχώρησε σε ενημέρωση των μελών της στην Ελλάδα, ώστε να εφησυχάσει κάθε ανησυχία που ενδεχομένως έχουν για την ασφάλεια των χρημάτων που έχουν καταθέσει πριν τις 29 Ιουνίου στους λογαριασμούς τους. Η επιβολή capital controls, το κλείσιμο των τραπεζών και οι εξελίξεις σχετικά με την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ έχουν ανησυχήσει, όπως είναι φυσικό, τους Έλληνες παίχτες (οι οποίοι, ουσιαστικά, διατηρούν κάποια χρήματα στο εξωτερικό – αυτά που έχουν καταθέσει στον λογαριασμό τους στη Mybet). Για το λόγο αυτό, η Mybet σπεύδει να τους καθησυχάσει.

 

Η Mybet, λοιπόν, τονίζει πως τα ποσά που έχουν καταθέσει οι Έλληνες παίχτες στους λογαριασμούς τους είναι απόλυτα εξασφαλισμένα και εγγυημένα, ανεξάρτητα των εξελίξεων. Επιπλέον, ενημερώνει πως οι αναλήψεις από τους λογαριασμούς τους μπορούν να πραγματοποιηθούν κανονικά, ομαλά και χωρίς κανέναν περιορισμό. Με λίγα λόγια, οι παίχτες μπορούν να προχωρήσουν σε μεταφορά οποιουδήποτε ποσού από τον λογαριασμό τους στη Mybet προς την πιστωτική ή χρεωστική τους κάρτα ή στον τραπεζικό λογαριασμό τους (αποκλειστικά μέσω της υπηρεσίας web banking, μέχρι να ανοίξουν ξανά οι τράπεζες). Οι περιορισμοί που επιβάλλουν τα capital controls, άλλωστε, αφορούν στα εμβάσματα προς και όχι από το εξωτερικό.

 

Ωστόσο, η ιστοσελίδα του online στοιχήματος επιβεβαιώνει πως οι μέθοδοι κατάθεσης υπόκεινται στις ρυθμίσεις συναλλαγών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, καθώς και στις αποφάσεις των εταιρειών ηλεκτρονικών συναλλαγών (η Paysafe, για παράδειγμα, σταμάτησε να εκδίδει προπληρωμένες κάρτες στην Ελλάδα). Αυτό σημαίνει ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, τα μέλη της Mybet δεν είναι σε θέση να προχωρήσουν σε νέες καταθέσεις προς τους λογαριασμούς τους.

 

Τέλος, η Mybet υπόσχεται να κρατά ενήμερα τα μέλη της για κάθε εξέλιξη. Πολλές από τις εταιρείες στοιχημάτων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, άλλωστε, αναζητούν νέους τρόπους, ώστε να δώσουν τη δυνατότητα κατάθεσης χρημάτων στα μέλη τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.