Ολοκλήρωσε τη μετακόμιση η Betsson

Η μεταφορά της Betsson από το παλιό της αρχηγείο στα νέα γραφεία της στην Τa' Xbiex ολοκληρώθηκε. Η στοιχηματική εταιρεία στεγάζεται πλέον στο νέο αρχηγείο της στη Μάλτα, το οποίο αποτελεί ένα εντυπωσιακό δείγμα αρχιτεκτονικής και design. Παράλληλα, εκδηλώνει τη διάθεση της εταιρείας για επενδύσεις στη Μάλτα.

 

Η ολοκλήρωση των νέων γραφείων χρειάστηκε έξι μήνες δουλειάς. Για την κατασκευή τους επιστρατεύθηκαν κάποιες από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως οι Forward Architects, GQ Works, Arcadaia, Kristal Twin, Birchwood, Atena, Quinti και Vitra.

 

H Betsson κατάγεται από την Σουηδία και δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος.Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.