Σε συνεργασία με την Pollen η νέα διαφημιστική καμπάνια της Betshop

H εταιρεία στοιχήματος Betshop ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ελληνική διαφημιστική εταιρεία Pollen και έχει ήδη ξεκινήσει να χαράσσει μαζί της τη νέα διαφημιστική καμπάνια της. Η νέα καμπάνια είναι ήδη γνωστή στους φίλους του στοιχήματος, καθώς έχει κατακλύσει την τηλεόραση και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και το ελληνικό διαδίκτυο.

 

Η νέα καμπάνια της στοιχηματικής εταιρείας Betshop

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Betshop, σε συνεργασία πάντα με την Pollen, βασίζεται στη νέα φυλή των betshop boys και καλεί τους λάτρεις του του ποδοσφαίρου να ζήσουν το πάθος τους για μπάλα στην στοιχηματική ιστοσελίδα της. Η καμπάνια ντύνεται μουσικά με τον διασκευασμένο ποδοσφαιρικό ύμνο των Pet Shop Boys, το τραγούδι “Go West”.

Βέβαια, η έναρξη της νέας καμπάνιας συνέπεσε και με την προσθήκη νέων υπηρεσιών και δυνατότητων που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop. Και, όπως είναι φυσικό, το πρόγραμμα δράσεων της συνεργασίας θα κορυφωθεί εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας.

 

Ποια είναι η Pollen;

Η Pollen είναι μια επιτυχημένη ελληνική διαφημιστική εταιρεία. Προς το παρόν, είναι περισσότερο γνωστή για τις διαφημιστικές καμπάνιες κορυφαίων ελληνικών εταιρειών, όπως τα Jumbo και τα Mikel, αλλά και πολυεθνικών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως οι P&G, Old Spice και Ariel.

Δείτε τη διαφήμιση της Betshop

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.