Μεταφορά της έδρας της στο Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει η Playtech

H Playtech, μία από τις κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον τομέα τυχερών παιχνιδιών, εξετάζει το ενδεχόμενο να μεταφέρει την έδρα της από το Isle Of Man στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας εξετάζουν το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, προκειμένου να διευκολύνουν λειτουργικούς τομείς των επιχειρήσεών της, όπως η συμμετοχή των μετόχων της στις συνελεύσεις και άλλους.

Η Playtech αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού στον κόσμο, αφού προμηθεύει με τα προϊόντα της (τα οποία περιλαμβάνουν από πλατφόρμες online στοιχήματος έως φρουτάκια), και η μεταφορά της έδρας της θα την βοηθήσει να βελτιώσει τη λειτουργία της, σε καθημερινή, αλλά και γενικότερη βάση.

 

Η απόφαση της Playtech για μεταφορά της έδρας της

Σήμερα, η Playtech εδρεύει στο Isle Of Man, εκμεταλλευόμενη κάποιες διευκολύνσεις στον τομέα της φορολογίας, αλλά αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα στον τομέα της καθημερινής λειτουργίας της, δεδομένου ότι διατηρεί και πολλά γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συγκεκριμένη κατάσταση έχει κατακερματίσει ουσιαστικά τη λειτουργία της, αφού παρουσιάζονται δυσκολίες στις συνελεύσεις των μετόχων, στις συναντήσεις του ΔΣ και σε άλλους σημαντικούς τομείς. Για αυτό το λόγο, οι υπεύθυνοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να μεταφέρουν την έδρα της επιχείρησης από το Isle Of Man στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν η πρόταση της μεταφοράς της έδρας της εταιρείας εγκριθεί στην επερχόμενη συνέλευση της 18ης Δεκεμβρίου (η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Isle Of Man), τότε οι διαδικασίες θα ξεκινήσουν μέσα στις πρώτες ημέρες του 2021. Και, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, αναμένεται να ολοκληρωθούν στους πρώτους μήνες του 2021.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.