Μεγάλες οι απώλειες των στοιχηματικών εταιρειών τα Χριστούγεννα

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες θέλουν να ξεχάσουν όσο πιο σύντομα γίνεται την εορταστική περίοδο που έληξε πριν μερικές ημέρες, καθώς αναγκάστηκαν να πληρώσουν αρκετά κέρδη στα μέλη τους, με αποτέλεσμα να χάσουν μεγάλα ποσά.

 

Ειδικά στο ποδόσφαιρο, οι ομάδες που είχαν αναδειχθεί φαβορί δικαίωσαν τον τίτλο τους και κέρδισαν στους αγώνες που έδωσαν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν περισσότερα κερδισμένα στοιχήματα και άφθονα κέρδη για όσους είχαν προβλέψει αυτές τις εξελίξεις. Αυτό με τη σειρά του δε θα μπορούσε παρά να σημαίνει ότι οι στοιχηματικές εταιρίες αναγκάστηκαν να πληρώσουν περισσότερα χρήματα.

 

Ειδικά κατά τη διάρκεια του τριημέρου 26-28 Δεκεμβρίου, στους αγώνες της Premier League δεν υπήρξαν εκπλήξεις και φαβορί όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ κέρδισαν στους αγώνες τους και απέφεραν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε χιλιάδες παίχτες του στοιχήματος.

 

Αποτέλεσμα αυτού ήταν πολλές εταιρίες να αναγκαστούν να πληρώσουν συνολικά ποσά έως και αρκετών εκατομμύριων στους νικητές. Είναι χαρακτηριστικό πως η William Hill ανακοίνωσε πως πλήρωσε τουλάχιστον 20 εκατομμύρια λίρες για τα κερδισμένα στοιχήματα. Αντίστοιχα, η Skybet αναγκάστηκε να πληρώσει 8 εκατομμύρια μόνο την ημέρα των Χριστουγέννων, με τα στελέχη της να χαρακτηρίζουν τον φετινό Δεκέμβριο έως τον χειρότερο από τότε που θυμούνται.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.