Φαβορί στις στοιχηματικές ιστοσελίδες για τον MVP των τελικών του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Όσο η φάση των τελικών του NBA συνεχίζεται, οι αποδόσεις και τα φαβορί για τα μακροχρόνια στοιχήματα της φετινής σεζόν αλλάζουν συνεχώς. Οι τελευταίες αλλαγές, ειδικά μετά τη νίκη των Μπακς έναντι των Νετς και την πρόκρισή τους στους τελικούς της Ανατολής, αφορούν μεταξύ άλλων και το Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος πλέον αποτελεί το φαβορί για τον τίτλο του MVP των τελικών.

Οι αποδόσεις στα στοιχήματα για τον MPV των τελικών άλλαξαν πριν μερικές ημέρες, όταν οι Μπακς κατάφεραν να ανατρέψουν τη σειρά των ημιτελικών εναντίον των Νετς και να προκριθούν στην επόμενη φάση. Πλέον, οι Μπακς συγκαταλέγονται στα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο Γιάννης είναι το φαβορί για τον τίτλο του MVP των τελικών.

 

Οι νέες ισορροπίες στα στοιχήματα για τον MVP των τελικών

Οι τελευταίες εξελίξεις έχουν προκαλέσει μείωση στην απόδοση του Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον τίτλο του MVP και τον έχουν καταστήσει το μεγάλο φαβορί. Στη συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων, η απόδοση του Γιάννη βρίσκεται κοντά στο 2.00 και το όνομά του βρίσκεται στην πρώτη θέση των φαβορί.

Η μάχη για τον MVP των τελικών, όμως, αναμένεται να είναι αρκετά αμφίρροπη. Στη δεύτερη θέση των φαβορί βρίσκεται ο Devin Booker των Φίνιξ Σανς, οι οποίοι έχουν το προβάδισμα επί των Κλίπερς. Η απόδοση του Booker βρίσκεται λίγο υψηλότερα, κοντά στο 2.50 και οι δύο παίχτες θα μονομαχήσουν σίγουρα για τον τίτλο του MVP. Όσο για τους υπόλοιπους υποψήφιους, αυτοί συνοδεύονται από υψηλότερες αποδόσεις – για παράδειγμα, ο Chris Paul των Σανς και ο Khris Middleton των Μπακς συνοδεύονται από απόδοση 10.00.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.