Για πιθανή παραβίαση λογαριασμών ενημερώνει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχουν λάβει τις τελευταίες ένα μήνυμα στον λογαριασμό τους, το οποίο τους ενημερώνει για μια πιθανή παραβίαση λογαριασμών. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας παρατήρησαν κάποιες ύποπτες κινήσεις στη βάση δεδομένων τους, με αποτέλεσμα να φοβούνται ότι ίσως υπήρξε κάποια απόπειρα (δεν αναφέρεται αν ήταν επιτυχημένη ή αποτυχημένη) παραβίασης των λογαριασμών των παιχτών.

Για αυτό το λόγο, η Goalbet ενημερώνει τα μέλη της, προκειμένου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά, αλλά και να αλλάξουν τους κωδικούς σύνδεσης που έχουν επιλέξει για τους λογαριασμούς τους.

 

Το μήνυμα της Goalbet

Το μήνυμα που έχει στείλει στα μέλη της η Goalbet δεν αναφέρει λεπτομέρειες για το συμβάν που την ώθησε να υποπτευθεί παραβίαση των λογαριασμών των μελών της. Παρόλο που πρόκειται μόνο για μια πιθανότητα, όμως, οι υπεύθυνοι συμβουλεύουν τους παίχτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Το κύριο βήμα που θα πρέπει να κάνουν όσοι διατηρούν λογαριασμό στην Goalbet είναι να αλλάξουν τον κωδικό σύνδεσης που χρησιμοποιούν για να συνδεθούν στον λογαριασμό στοιχήματος ή καζίνο που διατηρούν στην ιστοσελίδα. Το μήνυμα δίνει αναλυτικές οδηγίες και η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή: το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να συνδεθούν στον λογαριασμό τους (μέσω υπολογιστή ή κινητού), να εισέλθουν στα στοιχεία του λογαριασμού τους και να επιλέξουν αλλαγή του κωδικού τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες υπάρχουν στο μήνυμα που έχει στείλει στα μέλη της η Goalbet (οι παίχτες θα το δουν στην ενότητα των μηνυμάτων λογαριασμού), ενώ όσοι έχουν απορίες ή αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα μπορούν απλά να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.