Νέα εικονικά αθλήματα στην Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power επέκτεινε τη συμφωνία της με την εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Inspired, γεγονός που σημαίνει πως θα διατηρήσει τα εικονικά αθλήματα της εταιρείας στην ιστοσελίδα της, ανανεώνοντάς τα με τις νεότερες εκδόσεις και προσθέτοντας και νέες επιλογές.

 

Αναλυτικότερα, η ανανεωμένη συνεργασία της Paddy Power με την Inspired θα διαρκέσει τρία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων, η Inspired θα συνεχίσει να προμηθεύει την ιστοσελίδα του στοιχήματος με τα κορυφαία εικονικά αθλήματά της. Χάρη στη νέα συμφωνία, η Paddy Power θα αποκτήσει σύντομα τα Rush Football 2, Rush Cricket και Rush Golf, ενώ θα αναβαθμίσει τα Rush Greyhounds και Rush Horses.

 

Όλα τα παραπάνω παιχνίδια διεξάγουν εικονικούς αγώνες (σε ποδόσφαιρο, κρίκετ, γκολφ και ιπποδρομίες, μεταξύ άλλων), στους οποίους οι παίχτες μπορούν να βασίζονται σε πραγματικά στατιστικά και να προβλέπουν τους νικητές – ή να στοιχηματίζουν σε διαφορετικές αγορές. Πρόκειται για μερικά από τα κορυφαία εικονικά αθλήματα του χώρου και η νέα συμφωνία θα δώσει στα μέλη της Paddy Power την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Η Paddy Power ιδρύθηκε το 1988 και σήμερα θεωρείται από τις πιο επιτυχημένες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.