Ανανεώνει τη συνεργασία της με την GiG η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365 αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με την εταιρεία παροχής υπηρεσιών μάρκετινγκ GiG (Gaming Innovation Group), γεγονός που σημαίνει ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να εργάζονται από κοινού στον τομέα του μάρκετινγκ, στο σύνολο των αγορών που η Bet365 προσφέρει τις υπηρεσίες της.

Θυμίζουμε ότι η GiG προσφέρει μια σειρά από εργαλεία στην Bet365, προκειμένου να ελέγχει τις επιδόσεις των πρωτοβουλιών της στον τομέα του μάρκετινγκ σε κάθε χώρα, όπου δραστηριοποιείται νόμιμα. Παράλληλα, τα ίδια εργαλεία φροντίζουν ώστε οι πρωτοβουλίες αυτές είναι απόλυτα σύμφωνες με τους νόμους που ισχύουν σε κάθε χώρα.

 

Η συνεργασία της Bet365 με την GiG

Από τη στιγμή που η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε, η GiG θα συνεχίσει να παρέχει στην Bet365 τα εργαλεία ελέγχου μάρκετινγκ που έχει σχεδιάσει. Πρόκειται για μια σειρά από ψηφιακά εργαλεία, τα οποία ελέγχουν κατά κύριο λόγο όλες τις πρωτοβουλίες μάρκετινγκ της Bet365, σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται νόμιμα. Ο έλεγχος αυτός αφορά σε πρωτοβουλίες, διατυπώσεις ή διαφημίσεις που έρχονται σε αντίθεση με τους ισχύοντες νόμους κάθε χώρας. Με άλλα λόγια, η Gig φροντίζει ώστε η Bet365 να μην παραβιάζει κανένα νόμο περί μάρκετινγκ στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Τα εργαλεία της GiG, μάλιστα, δεν ελέγχουν μόνο τις πρωτοβουλίες της στοιχηματικής ιστοσελίδας της Bet365, αλλά και των συνεργατών της, οι οποίοι προχωρούν σε δικές τους πρωτοβουλίες. Έτσι, οποιαδήποτε παράτυπη αναφορά θα αφαιρείται άμεσα, προκειμένου να διαφυλάσσεται η νομιμότητα της Bet365.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.