Παραμένουν στη λίστα των πλουσιότερων των Sunday Times οι ιδιοκτήτες της Bet365

H οικογένεια Coates, ιδιοκτήτρια της εταιρείας στοιχημάτων Bet365, βρέθηκε για μια ακόμα φορά στην ετήσια λίστα των Sunday Times που περιλαμβάνει τους πλουσιότερους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Coates βρέθηκαν φέτος στην 17η θέση, κυρίως χάρη στα έσοδα που εξασφαλίζουν από τις επιχειρήσεις της Bet365, στην οποία κατέχουν το 93,3%.

Φυσικά, η κύρια ροή χρημάτων στην οικογένεια είναι η Denise Coates, CEO της στοιχηματικής εταιρείας, η οποία εξασφάλισε, μεταξύ άλλων, μισθό ύψους σχεδόν 500 εκατομμυρίων ευρώ την προηγούμενη χρονιά – μισθός που θεωρείται ο μεγαλύτερος που έχει δοθεί ποτέ στην εταιρική ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.

 

Η παρουσία των Coates στη λίστα των Times

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sunday Times, η οικογένεια Coates (Denise, John και Peter) έχει εξασφαλίσει τη 17η θέση στη λίστα με τους πιο πλούσιους στο Ηνωμένο Βασίλειο, χάρη στην αξία της Bet365. Οι εκτιμήσεις των υπευθύνων κάνουν λόγο για συνολική αξία 8,5 δις ευρώ. Αυτά τα χρήματα, βέβαια, αποτελούν ένα κομμάτι της περιουσίας των Coates, η οποία αυξάνεται ακόμα περισσότερο, αν λάβουμε υπόψη τους μισθούς και τις υπόλοιπες επενδύσεις τους.

Η παρουσία των Coates στη λίστα, πάντως, δεν προκάλεσε εντύπωση. Άλλωστε, η Bet365 είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο, καθώς δραστηριοποιείται νόμιμα (κυρίως στον online τομέα) στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, αλλά και σε μικρότερες χώρες ανά τον κόσμο, όπως η Ελλάδα. Και, παρά το γεγονός ότι το 2020 ήταν μια κακή χρονιά, εξαιτίας της πανδημίας, η Bet365 συνεχίζει να αποτελεί το εισιτήριο των Coates στη λίστα με τους πλουσιότερους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος να σημειώσουμε πως η οικογένεια Coates αναδείχθηκε και η κορυφαία φορολογούμενος του Ηνωμένου Βασιλείου για το 2019-2020.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.