Νέα διαφημιστική καμπάνια ετοίμασε η στοιχηματική εταιρεία Novibet

Η Novibet, μία από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς, ετοιμάζεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη θέση της, μέσω της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας. Πρόκειται για μια καμπάνια που ανατέθηκε στην ελληνική 4 Wise Monkeys και σηματοδοτεί την έναρξη της συνεργασίας της με τη διαφημιστική εταιρεία.

Η νέα καμπάνια θα ξεκινήσει άμεσα και θα επεκταθεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και digital media.

 

H νέα καμπάνια της Novibet

Επίκεντρο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet αποτελούν τα αγαπημένα γούρια των παιχτών του στοιχήματος. Το ύφος κάθε διαφήμισης είναι χιουμοριστικό και κεντρικό μήνυμα είναι το ότι κανείς δε μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά την εξέλιξη του στοιχήματός του, αλλά όλοι μπορούν να γνωρίσουν μια νέα εμπειρία παιχνιδιού στη Novibet. Το κεντρικό μήνυμα είναι το “Γούρια ή Στη Novibet;”.

Η καμπάνια, τέλος, θα επικοινωνηθεί μέσω τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σποτ, ενώ έντονη αναμένεται και η παρουσία των μηνυμάτων της στο ελληνικό διαδίκτυο, μέσω ειδικά σχεδιασμένων banners.

 Κανόνες Novibet


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη