Γραφεία στο New Jersey εξασφάλισε η εταιρία στοιχήματος Bet365

H εταιρία στοιχήματος Bet365 εξασφάλισε την φυσική της παρουσία στην Πολιτεία του New Jersey, καθώς βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας για την είσοδό της στην αγορά στοιχήματος. Η βρετανική εταιρία στοιχημάτων νοίκιασε τα νέα της γραφεία, τα οποία βρίσκονται στην Πολιτεία, λίγο έξω από το Atlantic City.

Θυμίζουμε ότι η Bet365 εξασφάλισε πρόσφατα την απαραίτητη άδεια, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στη νόμιμη αγορά του New Jersey. Η εταιρία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πυρετό προετοιμασιών, προκειμένου να ξεκινήσει να προσφέρει στοιχήματα από το ερχόμενο καλοκαίρι, και η εύρεση του αμερικανικού αρχηγείου της θα βοηθήσει στη διαδικασία.

 

Οι κινήσεις της Bet365 στην αμερικανική αγορά

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε το περασμένο καλοκαίρι η νομιμοποίηση του στοιχήματος σε επιλεγμένες Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως το New Jersey, η στοιχηματική εταιρία Bet365 ξεκίνησε τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να μπορέσει να δραστηριοποιηθεί νόμιμα. Πρώτα βρήκε τον συνεργάτη της (όπως ορίζει ο αμερικανικός νόμος), στο πρόσωπο Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City, έπειτα εξασφάλισε την απαραίτητη άδεια από τις αρμόδιες Αρχές και, τέλος, ξεκίνησε την αναζήτηση του χώρου που θα φιλοξενήσει τις επιχειρήσεις της.

Ο χώρος αυτός βρέθηκε και πρόκειται για ένα συγκρότημα γραφείων, λίγο έξω από το Atlantic City. Με αυτόν τον τρόπο, η Bet365 εξασφάλισε και τη φυσική της παρουσία στις ΗΠΑ και πλέον βρίσκεται στην τελική ευθεία, προκειμένου να ξεκινήσει να προσφέρει νόμιμες υπηρεσίες στοιχήματος στους παίχτες του New Jersey. Η θέση των γραφείων, μάλιστα, εξυπηρετεί την Bet365 και στον επόμενο στόχο της: την Πολιτεία της Νέας Υόρκης, η οποία συνορεύει με το New Jersey και ετοιμάζεται επίσης να νομιμοποιήσει το στοίχημα. Άλλωστε, η στοιχηματική εταιρία έχει ήδη εξασφαλίσει συνεργάτη και στη Νέα Υόρκη, στο πρόσωπο της Empire Resorts.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.