Ρεκόρ επισκεψιμότητας στην Oddschecker, χάρη στις αμερικανικές εκλογές

Η Oddschecker αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες και πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες σύγκρισης αποδόσεων στον κόσμο και οι παίχτες που την προτιμούν σε κορυφαία στοιχηματικά γεγονότα, προκειμένου να μάθουν ποιες ιστοσελίδες στοιχήματος προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις είναι εκατομμύρια. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, κατά τη διάρκεια των αμερικανικών εκλογών, οι οποίες αποτέλεσαν ένα από τα σημαντικότερα στοιχηματικά γεγονότα των τελευταίων ετών, η κίνηση στην Oddschecker ήταν τεράστια.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, μάλιστα, η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία της, η οποία μετρά 21 χρόνια, κατά τη νύχτα των αμερικανικών εκλογών!

 

Αυξημένη η κίνηση στην Oddschecker

Η Oddschecker, όπως είναι φυσικό, κάλυπτε με κάθε λεπτομέρεια τις αλλαγές των αποδόσεων στις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες, σχετικά με τη νίκη του Joe Biden ή του Donald Trump, και πολλοί παίχτες την επισκέφθηκαν κατά τη βραδιά των εκλογών, προκειμένου να εντοπίσουν τις καλύτερες δυνατές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ιστοσελίδας, οι επισκέπτες ήταν περισσότεροι από ποτέ, αφού η επισκεψιμότητα ξεπέρασε κατά 19,4% το προηγούμενο ρεκόρ: το φεστιβάλ ιπποδρομιών Aintree του 2018.

Οι υπεύθυνοι, τέλος, δήλωσαν την ικανοποίησή τους, όσον αφορά και στη χρησιμότητα του Oddschecker στον τομέα της ενημέρωσης και των προγνωστικών. Από ένα σημείο και έπειτα, άλλωστε, οι περισσότεροι επισκέπτες δεν ήθελαν απαραίτητα να στοιχηματίσουν, αλλά να ενημερωθούν για τις πιθανότητες κάθε αποτελέσματος, σύμφωνα με τις αποδόσεις που είχε ανακοινώσει κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα.

Όσοι ενημερώνονταν μέσω των στοιχηματικών ιστοσελίδων, πάντως, υπολογίζοντας τις πιθανότητες για κάθε αποτέλεσμα μέσω των αποδόσεων, είδαν πολλές φορές τα προγνωστικά να αλλάζουν. Άλλωστε, το φαβορί των εκλογών άλλαξε τουλάχιστον δύο φορές, με τον Biden να ξεκινά ως φαβορί, να βρίσκεται προσωρινά στη θέση του αουτσάιντερ και τελικά να παραμένει φαβορί στις περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.