Ξεκίνησαν τα προβλήματα λόγω κορωναϊού στις αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες

Οι αγγλικές στοιχηματικές εταιρείες αναμένεται να αντιμετωπίσουν αρκετά οικονομικά προβλήματα, εξαιτίας του κορωναϊού, καθώς πολλές από αυτές διατηρούν επίγεια πρακτορεία στοιχήματος, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί η κίνηση και στις ιστοσελίδες τους, εξαιτίας της αναβολής αρκετών αθλητικών διοργανώσεων ανά τον κόσμο. Το διπλό αυτό χτύπημα θα επηρεάσει σε κάθε περίπτωση τις οικονομικές επιδόσεις του 2020 και ήδη ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι πρώτες απώλειες, καθώς σημειώθηκε πτώση της αξίας των μετοχών σε αρκετές από αυτές.

Κάποιες από τις αγγλικές εταιρείες στοιχήματος, μάλιστα, ενημέρωσαν ήδη τους μετόχους τους ότι αναμένουν σημαντική μείωση εσόδων μέσα στο 2020.

 

Οι επιπτώσεις του κορωναϊού στις αγγλικές στοιχηματικές

Προς το παρόν, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει αποφασίσει να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από τον υπόλοιπο κόσμο και να επιτρέψει την εξάπλωση του κορωναϊού στον πληθυσμό. Άλλωστε, οι αγγλικές Αρχές δεν έχουν προχωρήσει σε υποχρεωτικό κλείσιμο καταστημάτων και αναβολές εκδηλώσεων. Ωστόσο, η κίνηση στα περισσότερα πρακτορεία επίγειου στοιχήματος έχει μειωθεί σημαντικά και το ίδιο συμβαίνει και με τα έσοδα που εξασφαλίζουν από αυτά εταιρείες όπως οι William Hill, Paddy Power και Ladbrokes.

Παράλληλα, η αναβολή των σημαντικότερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, όπως η Premier League, το Champions League και το Europa League, έχουν προκαλέσει μείωση των στοιχηματικών επιλογών των παιχτών που συνδέονται με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Και, αν οι αναβολές συνεχιστούν και επηρεάσουν ακόμη και το EURO 2020 του καλοκαιριού, οι στοιχηματικές ιστοσελίδες δε θα είναι σε θέση να αποτελέσουν σανίδα σωτηρίας για τα οικονομικά των εταιρειών.

 

Πτώση των μετοχών των στοιχηματικών εταιρειών

Οι απαισιόδοξες προβλέψεις για τα οικονομικά των στοιχηματικών εταιρειών στο Ηνωμένο Βασίλειο έχει ήδη προκαλέσει την πτώση της αξίας των μετοχών τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μετοχή της Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας της Paddy Power BetFair) μειώθηκε κατά 11,8%, της GVC (ιδιοκτήτριας της Coral Ladbrokes) κατά 21,7% και της William Hill κατά 25,5%.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.