Ρεκόρ στοιχηματισμού καταρρίπτει το UFC 249

To πρωτάθλημα μεικτών πολεμικών τεχνών του UFC είναι η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που επέστρεψε μετά τα περιοριστικά μέτρα για την πανδημία και, όπως είναι λογικό, οι παίχτες που περίμεναν πώς και πώς να στοιχηματίσουν σε ένα πραγματικό άθλημα (πολλοί δεν ικανοποιήθηκαν με την αναπλήρωση του κενού μέσω των virtual sports και των eSports) τίμησαν δεόντως τη διοργάνωση, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες, το UFC 249 που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο συγκέντρωσε εκατομμύρια στοιχήματα. Ειδικά στις ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στις ΗΠΑ (και πολύ περισσότερο στην ιστοσελίδα στοιχήματος Bovada), τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν ξεπέρασαν τα αντίστοιχα κάθε προηγούμενης διοργάνωσης του UFC, συμπεριλαμβανομένου και του UFC 229, το οποίο περιείχε τη μάχη με το ρεκόρ στοιχηματισμού.

 

Σημαντική η αύξηση στα στοιχήματα στο UFC

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η στοιχηματική ιστοσελίδα Bovada, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο UFC 249 ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, ήταν αυξημένα κατά 15%, σε σχέση με το UFC 229, το οποίο κατείχε το προηγούμενο ρεκόρ στοιχηματισμού στο UFC!

Παράλληλα, η βασική αναμέτρηση του UFC 249, αυτή ανάμεσα στον Tony Ferguson και τον Justin Gaethje, εξασφάλισε έναν τεράστιο αριθμό στοιχημάτων, ανάλογο με αυτόν που τοποθετείται συνήθως στα play-off του NBA ή του MLB. Ο συγκεκριμένος αγώνας, τέλος, βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση των στατιστικών της Bovada, μετά τον κορυφαίο αγώνα του Khabib Nurmagomedov με τον Conor McGregor και αυτόν του Conor McGregor με τον Donald Cerrone.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bovada και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bovada ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.