Συζητήσεις για αποτελεσματικότερους στοιχηματικούς νόμους στη Γερμανία

Τα ομόσπονδα κρατίδια της Γερμανίας ετοιμάζονται να μπουν σε μία νέα εποχή νόμιμου online στοιχήματος, η οποία όμως θα συνοδεύεται από πολλούς περιορισμούς που δεν βρίσκουν σύμφωνα τα συλλογικά όργανα της αγοράς. Πρόσφατα, η DSWV (η Ένωση Στοιχηματικών Εταιρειών Γερμανίας) τόνισε για μια ακόμη φορά ότι μια αγορά στοιχήματος που λειτουργεί υπό το βάρος σημαντικών περιορισμών μπορεί να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσει.

Οι εκκλήσεις των ενδιαφερομένων προς την πολιτική ηγεσία της Γερμανίας για τη δημιουργία μιας ελεύθερης αγοράς online στοιχήματος είναι συνεχόμενες, ειδικά τους τελευταίους μήνες, που οι αρμόδιοι θα συγκεντρωθούν για να συζητήσουν την απελευθέρωση του online στοιχήματος, με ένα νόμο που θα φέρει μια σειρά περιορισμών.

 

Τι προβλέπει ο νόμος που εξετάζουν οι Γερμανοί;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες για τα σχέδια των αρμοδίων, ο υπάρων νόμος θα δεχθεί αλλαγές τον Ιούνιο του 2021, φέρνοντας τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος. Ωστόσο, από τις έως τώρα συζητήσεις έχει προκύψει ότι ο εν λόγω νόμος θα συνοδεύεται από μια σειρά σημαντικών περιορισμών.

Για παράδειγμα, θα επιτρέπεται ο στοιχηματισμός σε αθλητικά γεγονότα, αλλά μόνο πριν την έναρξή τους και όχι κατά τη διάρκειά τους, μέσω του live στοιχήματος. Επιπλέον, κάθε παίχτης θα μπορεί να ξοδέψει μόνο 1.000 ευρώ κατά τη διάρκεια ενός μήνα. Τέλος, η άρση της απαγόρευσης των online παιχνιδιών αφορά μόνο στο στοίχημα και όχι σε παιχνίδια του καζίνο κτλ..

 

Οι προτροπές της DSWV προς τους πολιτικούς

Ο πρόεδρος της DSWV, Mathias Dahms, τάχθηκε κατά των παραπάνω περιορισμών, αναφέροντας ότι θα προκαλέσουν περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα λύσουν. Εξάλλου, οι συγκεκριμένοι περιορισμοί, όχι μόνο θα λειτουργήσουν αποτρεπτικά για τις εταιρείες στοιχήματος που θα επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στη χώρα, αλλά και για τους ίδιους τους Γερμανούς παίχτες. Πολλοί από αυτούς, άλλωστε, μπορεί να στραφούν σε παράνομες εταιρείες στοιχήματος, οι οποίες (αφού δε θα είναι υποχρεωμένες να υπακούσουν τους περιορισμούς) θα προσφέρουν περισσότερες και καλύτερες υπηρεσίες.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη