Σύντομα ανοίγουν τα στοιχηματικά πρακτορεία της Σκωτίας

Η Σκωτία βρίσκεται σε διαδικασία επανέναρξης της οικονομίας της, μετά το lockdown που επιβλήθηκε για την αντιμετώπιση της πανδημίας, και σύντομα θα περάσει στην επόμενη φάση ανοίγματος επιχειρήσεων, η οπία περιλαμβάνει και τα στοιχηματικά πρακτορεία. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κυβέρνησης, τα στοιχηματικά πρακτορεία της χώρας θα ανοίξουν ξανά στις 29 Ιουνίου, αλλά με αρκετούς περιορισμούς στη λειτουργία τους.

Οι περιορισμοί αυτοί θα έχουν, βέβαια, υποχρεωτικό χαρακτήρα, προκειμένου να προστατευθεί αποτελεσματικότερα η υγεία των πελατών, αλλά και των υπαλλήλων των πρακτορείων.

 

Οι περιορισμοί στα στοιχηματικά πρακτορεία της Σκωτίας

Τα σκωτσέζικα πρακτορεία στοιχήματος θα ανοίξουν ξανά τις πύλες τους στις 29 Ιουνίου, αλλά οι πελάτες δε θα μπορούν να παραμένουν στις εγκαταστάσεις τους. Η λειτουργία τους, άλλωστε, θα είναι αποκλειστικά διαδικαστική, γεγονός που σημαίνει ότι το μόνο που θα επιτρέπεται θα είναι η επίσκεψη των πελατών, η τοποθέτηση των στοιχημάτων τους και η αποχώρησή τους.

Με άλλα λόγια, τα στοιχηματικά πρακτορεία δε θα μεταδίδουν ζωντανά αγώνες στις οθόνες των εγκαταστάσεών τους. Επιπλέον, δε θα επιτρέπουν στους παίχτες να κάθονται στις καρέκλες και στα τραπέζια ή να παραμένουν στις εγκαταστάσεις τους. Τέλος, θα απαγορεύεται και η διεξαγωγή των παιχνιδιών στα ειδικά μηχανήματα, τα οποία μπορούν να συγκεντρώσουν κόσμο και να προκαλέσουν συνωστισμό.

Οι ιδιοκτήτριες εταιρείες των στοιχηματικών πρακτορείων της Σκωτίας, πάντως, έχουν εκφράσει εδώ και αρκετές ημέρες την απογοήτευσή τους από τις πρακτικές της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου. Οι αποσαφηνίσεις για τα μέτρα ανακοινώθηκαν την τελευταία στιγμή, ενώ η Σκωτία είναι η τελευταία από τις χώρες της περιοχής που επέτρεψε το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων. Άλλωστε, τα πρακτορεία στην Αγγλία άνοιξαν στις 15 Ιουνίου ενώ στην Ιρλανδία άνοιξαν και έκλεισαν ξανά με σκοπό να ανοίξουν στις 29 Ιουνίου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.