Αυστηρότερες ποινές για το παράνομο στοίχημα στην Αγγλία

H αρμόδια Αρχή ρύθμισης της αγοράς του στοιχήματος στην Αγγλία, η UKGC, ανακοίνωσε μια νέα σειρά μέτρων που έχουν ήδη ξεκινήσει να ισχύουν και έχουν σκοπό να αποθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τις εταιρείες που προσφέρουν παράνομα υπηρεσίες στοιχηματισμού στη χώρα. Τα νέα μέτρα αφορούν κατά κύριο λόγο σε αυστηρότερες ποινές για τους παραβάτες, αλλά και διαφορετικές ενέργειες που θα εξασφαλίσουν μεγαλύτερη αξιοπιστία για τους Άγγλους παίχτες του στοιχήματος.

 

Βαρύτερα πρόστιμα και συχνότεροι έλεγχοι

Το βασικότερο από τα νέα μέτρα αφορά στα πρόστιμα που θα έχουν να πληρώσουν όσες εταιρείες προσφέρουν παράνομα υπηρεσίες στοιχήματος στη χώρα. Αν και η UKGC δεν έχει αναφέρει το ύψος των νέων προστίμων, ξεκαθαρίζει πως θα είναι αρκετά υψηλότερα για τους παραβάτες, ειδικά αν συνεχίζουν να προσφέρουν παράνομα υπηρεσίες στοιχηματισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Από την άλλη, οι παραβάτες που θα πληρώνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα τα πρόστιμά τους θα δικαιούνται και έκπτωση. Παράλληλα, όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται παράνομα στη χώρα και θέλουν να αποκτήσουν την απαραίτητη άδεια δε θα αντιμετωπίζονται ως παραβάτες και θα έχουν τις ίδιες ευκαιρίες στην αξιολόγησή τους.

 

Μέτρα για την προστασία των καταναλωτών

Η Sarah Harrison, CEO της UKGC, δήλωσε σχετικά με τα νέα μέτρα: “Θα χρησιμοποιήσουμε ολόκληρο το εύρος των δυνάμεων επιβολής που έχουμε, ώστε να εξασφαλίσουμε την προστασία των καταναλωτών. Η βιομηχανία μπορεί να είναι σίγουρη ότι θα χρησιμοποιήσουμε τις δυνάμεις μας στενευμένα και οι καταναλωτές πως θα λάβουμε αυστηρά και αποτελεσματικά μέτρα, όταν οι στοιχηματικές εταιρείες δεν αναλαμβάνουν τις υποχρεώσεις τους”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.