Μπλοκάρονται 23 ιστοσελίδες στην Ελλάδα

Η υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε το μπλοκάρισμα επιπλέον 23 ιστοσελίδων του online στοιχήματος, καθώς οι υπεύθυνοι έκριναν πως λειτουργούσαν παράνομα στην Ελλάδα. Η αστυνομία, λοιπόν, ζήτησε από τους παρόχους υπηρεσιών internet να μπλοκάρουν τις διευθύνσεις ISP τους.

 

Οι συγκεκριμένες online στοιχηματικές εταιρίες, οι οποίες συγκέντρωναν αρκετά online στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, παρά το γεγονός ότι δεν κατείχαν προσωρινή άδεια δραστηριοποίησης στην Ελλάδα, δεν έγιναν γνωστές, καθώς οι υπεύθυνοι δεν τις ονομάτισαν. Το μόνο που ανέφεραν είναι πως οι server τους βρίσκονταν σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αυστρία, η Μάλτα, ο Παναμάς, η Ρωσία και το Ισραήλ.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.