Εκπαιδεύονται στη… νομιμότητα οι υπάλληλοι της στοιχηματικής εταιρείας William Hill

Η στοιχηματική εταιρία William Hill ανακοίνωσε πως θα συνεργαστεί με την εταιρεία SMP eGaming, προκειμένου να εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της ακόμη πιο αποτελεσματικά στους τομείς της νομιμότητας και της τυπικότητας, όσον αφορά στους κανόνες περί online στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών.

Οι νόμοι περί τυχερών παιχνιδιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις υπόλοιπες χώρες γίνονται συνεχώς αυστηρότεροι και περιλαμβάνουν ρυθμίσεις, διατάξεις και κανονισμούς που οφείλουν να γνωρίζουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες και οι υπάλληλοί τους. Προκειμένου, λοιπόν, να είναι σε θέση να γνωρίζουν και να τηρούν κάθε λεπτομέρεια, οι υπάλληλοι της William Hill θα εκπαιδευτούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας SMP Compliance Academy.

 

Επιστροφή στα θρανία για τους υπαλλήλους της William Hill

Αναλυτικότερα, το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αφορά στους 1.300 υπαλλήλους που απασχολούνται στον ψηφιακό τομέα της William Hill, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο Γιβραλτάρ και σε άλλες χώρες. Οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι θα εκπαιδευτούν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της εταιρίας SMP eGaming. Πρόκειται για μια πιστοποιημένη εταιρεία στον συμβουλευτικό τομέα, που έχει αναπτύξει μια ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης, πάνω σε θέματα νόμων και κανονισμών.

 

Πλεονεκτήματα σε περισσότερους από έναν τομείς

Τα κύρια πλεονεκτήματα της νέας εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι εμφανή: οι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και άριστα ενημερωμένοι υπάλληλοι της William Hill θα είναι τυπικοί απέναντι στους παίχτες του στοιχήματος και των τυχερών παιχνιδιών, ενώ θα είναι σε θέση να τους βοηθήσουν αποτελεσματικότερα σε κάθε θέμα που ενδεχομένως αντιμετωπίσουν. Παράλληλα, όμως, θα αυξηθεί και η αποτελεσματικότητα των υπαλλήλων και η γνώση της ίδιας της εταιρείας πάνω στις νομικές επιδόσεις της.

Εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε σχετικά με το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: “Έχουμε εντυπωσιαστεί από το SMP Compliance Academy και την αποτελεσματικότητά του ως εκπαιδευτικής πλατφόρμας στον νομικό τομέα. Η William Hill ήταν πάντα δεσμευμένη στην εκπαίδευση του προσωπικού της και, μέσω αυτής της πλατφόρμας, θα είμαστε σε θέση να βελτιώσουμε την διαδικασία εκπαίδευσης”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη