Αφιλόξενη η γερμανική αγορά για εταιρείες online τυχερών παιχνιδιών

Οι τελευταίες νομοθετικές εξελίξεις στη Γερμανία έχουν καταστήσει την αγορά τυχερών παιχνιδιών στη χώρα ακόμη πιο αφιλόξενη από ότι ήταν έως τώρα. Οι αρμόδιοι έχουν αποφασίσει να απαγορεύσουν μια σειρά από online τυχερά παιχνίδια, αλλά και να αυξήσουν σημαντικά τους φόρους για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η γερμανική αγορά να γίνεται σταδιακά πιο αφιλόξενη προς τις στοιχηματικές εταιρείες και όσες προσφέρουν νόμιμα τυχερά παιχνίδια μέσω διαδικτύου. Και, όπως είναι λογικό, η εικόνα της αγοράς επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα σε αυτή, με αποτέλεσμα πολλές να εξετάζουν ακόμη και την αποχώρησή τους από τη χώρα.

 

Εξετάζονται αποχωρήσεις από τη γερμανική αγορά

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση της 888, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς του online καζίνο και πόκερ στην γερμανική αγορά. Πριν μερικούς μήνες, όμως, οι Γερμανοί νομοθέτες αποφάσισαν να απαγορέψουν τη διεξαγωγή τέτοιων online παιχνιδιών στη χώρα. Η 888, βέβαια, σκόπευε να απαντήσει με προσφυγή της στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο της Γερμανίας.

Παράλληλα, όμως, οι νομοθέτες αποφάσισαν και την αύξηση της φορολογίας, με αποτέλεσμα η δραστηριοποίηση στη χώρα να γίνεται ολοένα και λιγότερο συμφέρουσα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η 888 να εγκαταλείψει τα σχέδιά της για προσφυγή και να εξετάζει πλέον το αν θα παραμείνει ή όχι στη γερμανική αγορά.

Αντίστοιχο παράδειγμα είναι και αυτό της εταιρείας Novomatic, η οποία δραστηριοποιείται στον ίδιο τομέα. Και οι δύο εταιρείες, άλλωστε, ανακοίνωσαν πρόσφατα μεικτά οικονομικά αποτελέσματα, καθώς η δραστηριοποίησή τους στη Γερμανία τους κοστίζει περισσότερα από όσα υποδεικνύει το συμφέρον τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.