Νέα συνεργασία για την καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων στην Ισπανία

Η ισπανική ρυθμιστική Αρχή της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στην Ισπανία προχώρησε σε μια νέα συνεργασία, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειές της στον τομέα της καταπολέμησης φαινομένων χειραγώγησης αγώνων, στον αθλητισμό γενικότερα και στο ποδόσφαιρο ειδικότερα. Συγκεκριμένα, η DGOJ ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Ένωση Ποδοσφαιριστών Ισπανίας (AFE).

Οι δύο φορείς θα συνεργαστούν στον συγκεκριμένο τομέα, όχι μόνο για την καταπολέμηση του φαινομένου, αλλά και για την πρόληψή του, μέσω εκπαιδευτικών και ενημερωτικών σεμιναρίων.

 

Η συνεργασία της DGOJ με την AFE

Αναλυτικότερα, η DGOJ και η AFE θα συνεργαστούν αρχικά στον τομέα της μεταξύ τους πληροφόρησης. Οι δύο φορείς θα επικοινωνούν συχνότερα και ευκολότερα, κάθε φορά που θα εντοπίζεται ένας ύποπτος αγώνας ή κάποια ύποπτα μοτίβα στοιχηματισμού. Η συνεργασία στον συγκεκριμένο τομέα αναμένεται να φέρνει πιο άμεση και αποτελεσματική καταπολέμηση φαινομένων χειραγώγησης αγώνων και ύποπτου στοιχηματισμού.

Παράλληλα, όμως, η συνεργασία τους επεκτείνεται και στον τομέα της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης, προκειμένου να προλαμβάνονται τέτοιου είδους φαινόμενα στο μέλλον. Αναλυτικότερα, οι δύο φορείς θα διοργανώνουν από κοινού σεμινάρια σε ποδοσφαιριστές και επαγγελματίες του τομέα του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, θα ξεκινήσουν μια σειρά από καμπάνιες που δε θα απευθύνονται μόνο στους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και στους φιλάθλους. Οι καμπάνιες αυτές θα διεξάγονται στα παραδοσιακά ΜΜΕ, αλλά και στα social media.

 

Συνεχώς νέα μέτρα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ισπανίας

Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την προσπάθεια βελτίωσης του αθλητισμού, αλλά και της αγοράς τυχερών παιχνιδιών της Ισπανίας. Η κυβέρνηση, άλλωστε, έχει προχωρήσει τους τελευταίες μήνες σε αυστηρές απαγορεύσεις που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, όπως η απαγόρευση στοιχηματικών διαφημίσεων και χορηγιών σε ολόκληρη τη χώρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.