Συνεργασία της MGA με την Ένωση Ποδοσφαιριστών Μάλτας

Η MGA, η αρμόδια ρυθμιστική Αρχή της Μάλτας, ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, προκειμένου να ενισχύσει την θωράκιση της αξιοπιστίας του ποδοσφαίρου στη χώρα. Η MGA θα συνεργάζεται πλέον στενά με την Ένωση Ποδοσφαιριστών Μάλτας, προκειμένου να μοιράζονται πληροφορίες και στατιστικά, ώστε να εντοπίζουν ευκολότερα ύποπτες συμπεριφορές που μπορεί να σχετίζονται με χειραγώγηση αποτελεσμάτων.

Η συγκεκριμένη συνεργασία έχει ήδη ξεκινήσει από τις 5 Δεκεμβρίου και οι δύο φορείς θα έχουν απεριόριστη πρόσβαση, ο ένας στα στοιχεία του άλλου, προκειμένου να ελέγχονται αποτελεσματικότερα περιπτώσεις χειραγώγησης στοιχήματος και ύποπτου στοιχηματισμού.

 

Οι δηλώσεις των δύο φορέων για τη νέα συνεργασία

Ο CEO της MGA, Heathcliff Farrugia, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: “Η συμφωνία μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε στοιχεία και στατιστικά και αποτελεί το επόμενο βήμα, μετά από μια σειρά μνημονίων συνεργασίας με αντίστοιχες ρυθμιστικές Αρχές ανά την Ευρώπη. Επιπλέον, θα λειτουργήσει σε αρμονία με την πρόσφατη ίδρυση ενός νέου τμήματος, που εξειδικεύεται στην διαφύλαξη της ακεραιότητας του αθλητισμού. Η MGA δεσμεύεται να επεκτείνει τη συγκεκριμένη συνεργασία, όχι μόνο στην ανταλλαγή πληροφοριών, αλλά και στην ανταλλαγή ιδεών ανάμεσα στους δύο φορείς, προκειμένου να ωφεληθούμε αμφότεροι”.

Από την πλευρά του, ο Bjorn Vassallo, πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιριστών Μάλτας, δήλωσε: “Η Ένωση Ποδοσφαιριστών Μάλτας υπήρξε καταλυτικός παράγοντας για τη δημιουργία της ομάδας κατά της διαφθοράς το 2015, που οδήγησε στη δημιουργία του ανάλογου νόμου και στην ίδρυση μιας ομάδας που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων. Η νέα συμφωνία με την MGA αντιπροσωπεύει ένα ακόμη σημαντικό βήμα στο να ενισχυθούν οι προσπάθειές μας για την καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων. Εντός των πλαισίων του νόμου. Επιτρέπει, άλλωστε, σε εμάς και στην MGA να μοιραζόμαστε, όχι μόνο σημαντικές πληροφορίες, αλλά και τεχνογνωσία”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.