Μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.: 1000 οι παράνομες στοιχηματικές ιστοσελίδες

Η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων) έδωσε στη δημοσιότητα τη 19η αναθεωρημένη μαύρη λίστα, η οποία περιέχει τις μη αδειοδοτημένες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν και στην Ελλάδα. Η νέα λίστα δημοσιεύθηκε στις 27 Οκτωβρίου και περιέχει πλέον συνολικά 1000 ιστοσελίδες.

Αναλυτικότερα, στην 19η αναθεωρημένη έκδοση της μαύρης λίστας της Ε.Ε.Ε.Π. προστέθηκαν εννιά νέες στοιχηματικές ιστοσελίδες, ενώ για πρώτη φορά αφαιρέθηκαν δύο που έως τώρα ανήκαν στις μη αδειοδοτημένες στοιχηματικές εταιρείες.

 

Εφτά προσθήκες και δύο αφαιρέσεις

Στη νέα μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. προστέθηκαν συνολικά εννιά νέες ιστοσελίδες. Πρόκειται κατά για ιστοσελίδες που λειτουργούν υπό την επίβλεψη (και την άδεια που πλέον δεν κατέχει) της Eldorado Sportwetten GmbH, όπως οι euro-bet.gr και bets52.com, αλλά και για διεθνείς ιστοσελίδες λοταριών, όπως η lottowinonline.com.

Για πρώτη φορά, όμως, συναντάμε και δύο αφαιρέσεις ιστοσελίδων από τη μαύρη λίστα της E.E.E.Π.. Η πρώτη από αυτές αφορά στην ιστοσελίδα www.interwetten.com/el. Πρόκειται για τη διεθνή (αλλά ελληνόφωνη) ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Interwetten, η οποία παραπέμπει τους παίχτες στην αδειοδοτημένη ιστοσελίδα interwetten.gr.

Η δεύτερη αφαίρεση παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς αφορά στην στοιχηματική ιστοσελίδα efbet.com. Η συγκεκριμένη ανήκει σε μια βουλγαρική εταιρεία χωρίς άδεια, αλλά το γεγονός ότι αφαιρέθηκε από τη μαύρη λίστα, σημαίνει ότι πιθανότατα κάτι αλλάζει στον τομέα των αδειών.

 

Οι προσθήκες στην 19η αναθεωρημένη μαύρη λίστα

Σύμφωνα με τη νέα έκδοση της μαύρης λίστας της Ε.Ε.Ε.Π., λοιπόν, οι εννιά νέες στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν παράνομα στην Ελλάδα είναι οι εξής:

  1. www.mcgoal.net
  2. www.bets52.com
  3. www.euro-bet.gr
  4. www.lottowinonline.com/lottery-tickets
  5. www.thelotter-australia.com/lottery-tickets
  6. el.gratorama.com
  7. www.betsupremacy.ag
  8. www.winclub.club
  9. www.360bet.ng

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.