Ζημιογόνο το Super Bowl για τις στοιχηματικές εταιρίες του New Jersey

Ο τελικός του Super Bowl ανάμεσα στους Los Angeles Rams και τους New England Patriots είχε κερδισμένους και χαμένους και στον τομέα του στοιχήματος, αφού εκατομμύρια Αμερικανοί είχαν για πρώτη φορά τη δυνατότητα να τοποθετήσουν νόμιμα στοιχήματα, σε Πολιτείες εκτός της Nevada. Πολλοί από αυτούς κέρδισαν και πολλοί έχασαν, όπως συνέβη και με τις που προσέφεραν νόμιμο στοίχημα και δέχθηκαν χιλιάδες προβλέψεις.

Ειδικά στο New Jersey, οι εταιρίες στοιχήματος που δέχθηκαν προβλέψεις από τους παίχτες για το Super Bowl βγήκαν ζημιωμένες, καθώς οι εξελίξεις του παιχνιδιού φρόντισαν να ανταμείψουν τους παίχτες του στοιχήματος με κέρδη – κέρδη που κλήθηκαν να πληρώσουν οι εταιρίες στοιχήματος.

 

Οι ζημίες του Super Bowl στις στοιχηματικές του New Jersey

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική Division of Gaming Enforcement, οι εταιρίες στοιχήματος του New Jersey ζημιώθηκαν κατά 4,5 εκατομμύρια δολάρια, εξαιτίας του αποτελέσματος του αγώνα (θυμίζουμε ότι οι New England Patriots, το φαβορί της αναμέτρησης, επικράτησε των Los Angeles Rams με 13-3). Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν στο Super Bowl στο New Jersey άγγιξαν τα 35 εκατομμύρια δολάρια.

Και, ενώ οι εταιρίες στοιχήματος έχουν σημαντικά κέρδη στην Πολιτεία του New Jersey (έχουν εξασφαλίσει συνολικά κέρδη 72 εκατομμυρίων δολαρίων από το καλοκαίρι), η Κυριακή του Super Bowl δεν εξελίχθηκε όπως θα ήλπιζαν.

 

Αντίστροφη εικόνα στη Nevada

Αντίθετα, στη Nevada, οι εταιρίες στοιχήματος κατάφεραν να εξασφαλίσουν κέρδη από τα στοιχήματα στο Super Bowl. Οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματος εξασφάλισαν κέρδη 10,7 εκατομμυρίων ευρώ και τα στοιχήματα που τοποθετήθηκαν δημιούργησαν τζίρο 145,9 εκατομμυρίων δολαρίων – τον δεύτερο μεγαλύτερο, μετά τα 158,4 εκατομμύρια του 2018, στον τελικό ανάμεσα σε Philadelphia Eagles και New England Patriots.

Να θυμίσουμε πως ο τζίρος της στοιχηματικής αγοράς του New Jersey ξεπέρασε το 1 δις δολάρια μέσα στο 2018.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.