Στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet φροντίζει να καλύπτει, όχι μόνο τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, αλλά και τα πολιτικά, και οι ελληνικές βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τις επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει. Τα μέλη της Goalbet έχουν την επιλογή να στοιχηματίσουν στα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών και να προβλέψουν τα αποτελέσματά τους, τοποθετώντας μια σειρά από στοιχήματα σε διαφορετικές πτυχές της κάλπης.

Οι υπεύθυνοι, μάλιστα, έχουν ανακοινώσει μια σειρά από αρκετές επιλογές, μεταξύ των οποίων το νικητήριο κόμμα, τα ποσοστά των μεγαλύτερων κομμάτων και οι διαφορές ανάμεσα σε υποψήφιους.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet για τις εκλογές

Οι δύο πρώτες αγορές στοιχηματισμού που προσφέρει η Goalbet στις ελληνικές εκλογές είναι ο νικητής και το ενδεχόμενο της αυτοδυναμίας. Το μεγάλο φαβορί στην περίπτωση του νικητή είναι η Νέα Δημοκρατία (με απόδοση 1.01, που δεν αξίζει την τοποθέτηση στοιχήματος), ενώ φαβορί είναι και η αυτοδυναμία, με απόδοση 1.41.

Άλλες επιλογές που έχουν όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν στις εθνικές εκλογές μέσω της Goalbet είναι τα ποσοστά των κομμάτων. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω του over/under στα ποσοστά των ΣΥΡΙΖΑ, Νέας Δημοκρατίας, ΚΚΕ, Χρυσής Αυγής, Κινήματος Αλλαγής, ΜέΡΑ 25 και Ελληνικής Λύσης μεταξύ άλλων. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στην ποσοστιαία διαφορά ανάμεσα σε ζεύγη κομμάτων, όπως αυτό του Κινήματος Αλλαγής και του ΚΚΕ. Τέλος, οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν και στον αριθμό των κομμάτων που θα μπουν στη Βουλή, μέσω της μεθόδου του over/under.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα θα είναι διαθέσιμα έως τις 7 το πρωί της ημέρας των εκλογών και οι παίχτες θα μπορούν να τα εκμεταλλευτούν, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Τέλος να θυμίσουμε πως η Goalbet είχε ανακοινώσει πληθώρα στοιχημάτων για τις Δημοτικές, Περιφερειακές αλλά και τις Ευρωεκλογές που πραγματποιήθηκαν τον περασμένο Μάϊο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.