Νέο ρεκόρ στοιχηματισμού θα σπάσει το Mayweather vs McGregor!

Πρόκειται για μία από τις πιο παράδοξες αναμετρήσεις στην πυγμαχία, αλλά είναι πραγματική και, μάλιστα, όπως φαίνεται, θα σπάσει ρεκόρ, όχι μόνο τηλεθέασης, αλλά και στοιχηματισμού! Ο λόγος περί της αναμέτρησης του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor. Ο πρώτος έχει κατακτήσει πρωταθλήματα πυγμαχίας και ο δεύτερος πρωταθλήματα ΜΜΑ και, για πρώτη φορά οι δυο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στο ρινγκ.

Ήδη, πριν την επίσημη ανακοίνωση για την διεξαγωγή του αγώνα στις 26 Αυγούστου, το ενδιαφέρον έχει κορυφωθεί. Και, όπως είναι φυσικό, οι παίχτες του στοιχήματος δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν από τη δράση! Ήδη, πολλές στοιχηματικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει αποδόσεις για τον επερχόμενο αγώνα και χιλιάδες παίχτες έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν τις προβλέψεις τους.

 

Ρεκόρ και αποδόσεις

Βέβαια, οι αποδόσεις στα σημεία του αγώνα, ειδικά όσον αφορά στο νικητή της αναμέτρησης, μπορούν να χαρακτηριστούν μάλλον μονόπλευρες. Ο Mayweather αποτελεί το απόλυτο φαβορί, με αρκετά χαμηλή απόδοση, αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει τους παίχτες του στοιχήματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των εταιρειών στοιχηματισμού, μάλιστα, τα ποσά που θα αναμένεται να στοιχηματιστούν στον αγώνα θα σπάσουν κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας στοιχηματισμού Ladbrokes, ο αγώνας πυγμαχίας που διατηρεί το ρεκόρ στοιχηματισμού είναι αυτός ανάμεσα στον Floyd Mayweather και τον Manny Pacquiao, o οποίος συγκέντρωσε στοιχήματα συνολικής αξίας περίπου 28,5 εκατομμυρίων ευρώ. Αντίστοιχα, ο δεύτερος στη σειρά των ρεκόρ, αυτός ανάμεσα σε Anthony Joshua και Wladimir Klitschko συγκέντρωσε περίπου 23 εκατομμύρια ευρώ σε στοιχήματα. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπευθύνων της Ladbrokes, όμως, ο αγώνας ανάμεσα σε Mayweather και McGregor θα συγκεντρώσει τουλάχιστον 45 εκατομμύρια ευρώ! Άλλωστε, ήδη έχουν τοποθετηθεί χιλιάδες στοιχήματα και ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 26 Αυγούστου.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.