Το MMA Challenge Pro 9 στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Το MMA Challenge Pro, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις MMA στην Ελλάδα, εξασφάλισε πριν μερικούς μήνες μια συνεργασία με την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet και, όσο ετοιμάζεται για το MCP9, βλέπει τους αγώνες του να καλύπτονται στοιχηματικά, για όσους θέλουν να στοιχηματίσουν σε ελληνικούς αγώνες ΜΜΑ. Η Goalbet, άλλωστε, καλύπτει στοιχηματικά ολόκληρο το πρόγραμμα της διοργάνωσης και σε αποκλειστικότητα, προσφέροντας μοναδικά στοιχήματα για τους νικητές των αναμετρήσεων.

Το MCP9 διεξάγεται το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στους αγώνες, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Το στοιχηματικό πρόγραμμα της Goalbet για το MCP9

Οι αγώνες του MCP9 ξεκινούν το απόγευμα του Σαββάτου, στις 18:00, και συνεχίζονται έως και μετά τις 23:00 το βράδυ. Η Goalbet έχει φροντίσει να καλύψει κάθε αναμέτρηση των μαχητών ΜΜΑ και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους νικητές και να διεκδικήσουν κέρδη.

Κάθε αγώνας συνοδεύεται από δύο στοιχηματικές επιλογές στην αγορά του νικητή. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη, δεν έχουν παρά να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στην Goalbet και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το νικητή.

Οι επιλογές τους είναι αρκετές, παρά το γεγονός ότι δεν καλύπτονται άλλες αγορές, πλην αυτής του νικητή. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει υπηρεσίες στοιχηματισμού σε συνολικά 13 αγώνες του MCP9. Ανάμεσα σε αυτούς, βρίσκονται οι κορυφαίες μονομαχίες των Ογκανεσιάν-Τρικομύτη, Νέντζα-Καμενίτσα και Μιχαλόπουλου-Μιχαηλίδη, μεταξύ άλλων.

Όλα τα διαθέσιμα στοιχήματα, τέλος, θα παραμείνουν στη θέση τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έως το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και έως και λίγο πριν την έναρξη κάθε μονομαχίας, οπότε οι ενδιαφερόμενοι καλά θα κάνουν να ξεκινήσουν τη διαδικασία προβλέψεων και τοποθέτησης στοιχημάτων.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.