Ρεκόρ στοιχηματισμού από τους Γάλλους στο Μουντιάλ

Το φετινό Μουντιάλ έχει ήδη σπάσει πολλά ρεκόρ, όχι μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και σε στοιχηματικό, αφού έχει ήδη αναδειχθεί η πιο επιτυχημένη διοργάνωση των τελευταίων ετών στον τομέα του στοιχήματος. Οι παίχτες από όλον τον κόσμο, άλλωστε, έχουν τοποθετήσει εκατομμύρια στοιχήματα στους αγώνες της διοργάνωσης, διεκδικώντας μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Και, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των αγώνων, οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν πραγματοποιήσει τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ, ήδη από τις πρώτες ημέρες του Μουντιάλ.

Ένα νέο ρεκόρ που έσπασε το Μουντιάλ της Ρωσίας αφορά στους Γάλλους παίχτες του στοιχήματος, οι οποίοι έχουν ήδη τοποθετήσει στοιχήματα συνολικής αξίας που ξεπερνά κάθε προηγούμενο!

 

Στοιχήματα 363 εκατομμυρίων ευρώ στο Μουντιάλ από τους Γάλλους

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αρμόδιας ρυθμιστικής Αρχής, της ARJEL (L'Autorité de régulation des jeux en ligne), οι Γάλλοι παίχτες έχουν στοιχηματίσει συνολικά 363 εκατομμύρια ευρώ στο Μουντιάλ, μόνο στους 48 αγώνες της φάσης των ομίλων. Το συγκεκριμένο ποσό μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό, αν λάβουμε υπόψη μας ότι ξεπερνά το ποσό που είχαν στοιχηματίσει οι Γάλλοι καθ’ όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2014!

Τα στοιχεία της ARJEL δείχνουν και μια μεγαλύτερη προτίμηση προς το online στοίχημα, σε σχέση με το επίγειο, όσον αφορά στους αγώνες του Μουντιάλ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, άλλωστε, οι Γάλλοι στοιχημάτισαν 159 εκατομμύρια ευρώ στο επίγειο δίκτυο της εταιρείας La Française des Jeux's ParionsSport και 204 εκατομμύρια ευρώ μέσω του διαδικτύου. Θυμίζουμε ότι στη Γαλλία λειτουργούν νόμιμα 12 στοιχηματικές εταιρίες.

Τέλος, μόλις το 18% των στοιχημάτων που έχουν τοποθετήσει οι Γάλλοι στο Μουντιάλ αφορά στο live στοίχημα. Η συντριπτική πλειοψηφία των προβλέψεων έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων των προκριματικών.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι Γάλλοι παίχτες οδεύουν προς νέα ρεκόρ στοιχηματισμού, αφού στα παραπάνω στοιχεία δε συμπεριλαμβάνονται οι επόμενες φάσεις του Μουντιάλ. Και, δεδομένου ότι η Γαλλία συνεχίζει στη διοργάνωση, τα ποσά στοιχηματισμού αναμένεται να εκτιναχθούν ακόμη υψηλότερα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.