Ξανά φαβορί ο Joe Biden, λίγο πριν το κλείσιμο των στοιχηματικών αγορών

Οι αμερικανικές εκλογές δικαιολογούν για μια ακόμη φορά τον χαρακτηρισμό τους ως οι πιο αμφίρροπες των τελευταίων δεκαετιών, αφού οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που προσφέρουν δυνατότητες στοιχηματισμού λίγο πριν την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων άλλαξαν ξανά τις ισορροπίες. Όσο πλησιάζαμε στην καταληκτική ημερομηνία της 3ης Νοεμβρίου, ο Joe Biden ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί, αλλά το πρωί της Τετάρτης, οι ισορροπίες άλλαξαν και φαβορί έγινε ο Donald Trump. Λίγες ώρες πριν το κλείσιμο των στοιχηματικών αγορών, όμως, ο Joe Biden επέστρεψε ξανά στη θέση του φαβορί, στην συντριπτική πλειοψηφία των στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Πλέον, στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, οι αγορές για τις αμερικανικές εκλογές έχουν κλείσει και φαίνεται πως οι επόμενες εξελίξεις δε θα παίξουν άλλο ρόλο, παρά να αναδείξουν το νικητή των εκλογών. Τις προηγούμενες ημέρες, πάντως, οι παίχτες μπορούσαν να βρουν σημαντικές ευκαιρίες στοιχηματισμού, εξαιτίας του ότι οι δύο υποψήφιοι άλλαζαν συνεχώς, από αουτσάιντερ σε φαβορί και από φαβορί σε αουτσάιντερ.

 

Οι νέες ισορροπίες στις στοιχηματικές ιστοσελίδες

Μετά από τον δεύτερο γύρο αποτελεσμάτων, φαίνεται ότι ο Joe Biden έχει εξασφαλίσει περισσότερες ψήφους, ενώ παράλληλα έχει κερδίσει σε κομβικές Πολιτείες. Αν και ακόμα δεν έχει ανακηρυχθεί ξεκάθαρα νικητής, οι τελευταίες αυτές εξελίξεις είχαν ως αποτέλεσμα ο Biden να αποτελέσει και πάλι το φαβορί στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, λίγο πριν το κλείσιμο των αγορών. Ενώ, μάλιστα, τις προηγούμενες φορές η νίκη του συνοδευόταν από απόδοση γύρω στο 1.50, οι νέες αποδόσεις κυμαίνονταν σε χαμηλότερα επίπεδα, ανάμεσα στο 1.30 και το 1.40. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις για τη νίκη του Donald Trump, που από φαβορί έγινε ξανά αουτσάιντερ, κυμαίνονταν πάνω από τα επίπεδα του 3.00.

Το μόνο που μένει πλέον, πάντως, είναι να ανακηρυχθεί ο νικητής των αμερικανικών εκλογών και να μοιραστούν τα κέρδη σε όσους έχουν στοιχηματίσει σωστά. Οι εκλογές, πάντως, αποτέλεσαν το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός των τελευταίων ετών, με τζίρο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.