Στοιχήματα για τις Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές προσφέρει η Goalbet

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχηματικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εκτός γηπέδων αποτελούν για τους επόμενους μήνες οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές που διεξάγονται σε ολόκληρη τη χώρα. Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχουν φουντώσει μόνο οι προεκλογικές προετοιμασίες, αλλά και ο στοιχηματισμός στα αποτελέσματά τους, στους μεγαλύτερους δήμους και στις μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας.

Από τον χορό των προβλέψεων και των στοιχημάτων δε θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet. Οι υπεύθυνοι έχουν ήδη ανακοινώσει μια σειρά από στοιχηματικές αγορές για τις επερχόμενες εκλογές και δίνουν στα μέλη της Goalbet τη δυνατότητα να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας τους νικητές των εκλογών.

 

Οι… προεκλογικές επιλογές της Goalbet

Η πρώτη κατηγορία στοιχημάτων που προσφέρει η Goalbet για τις επερχόμενες εκλογές αφορά στις περιφέρειες και στους νέους επικεφαλής. Σε αντίθεση με άλλες στοιχηματικές εταιρείες, μάλιστα, η Goalbet προσφέρει αρκετές επιλογές, πέρα από τις πολύ βασικές. Έτσι, τα μέλη της θα δουν, εκτός από την περιφέρεια Αττικής, τις περιφέρειες Ηπείρου, Κρήτης, Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ιονίων Νήσων, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Πελοποννήσου. Σε καθεμία από τις παραπάνω επιλογές βρίσκονται οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν τους νικητές των εκλογών.

Παράλληλα, τα στοιχήματα που προσφέρει η Goalbet περιλαμβάνουν και τις Δημοτικές εκλογές σε κάποιους από τους κορυφαίους δήμους της χώρας, όπως των Αθηνών, της Θεσσαλονίκης, του Πειραιά, της Λάρισας, της Ρόδου και άλλων. Και εδώ, οι παίχτες θα δουν φαβορί και αουτσάιντερ και θα κληθούν να προβλέψουν σωστά τους νικητές.

 

Στοιχήματα και για τις Ευρωεκλογές

Εκτός των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, περίοπτη θέση στις στοιχηματικές επιλογές των μελών της Goalbet έχουν και οι Ευρωεκλογές. Σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες καλούνται να προβλέψουν τα ποσοστά που θα εξασφαλίσουν τα ελληνικά κόμματα στις Ευρωεκλογές, αλλά και το κόμμα που θα αναδειχθεί πρώτο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη