Νέες ισορροπίες στα μακροχρόνια στοιχήματα για το επόμενο πρωτάθλημα του NBA

Το φετινό πρωτάθλημα του NBA ολοκληρώθηκε και οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να γράψουν ιστορία, αλλά οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ήδη προχωρήσει παρακάτω, πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Άλλωστε, στις περισσότερες έχουν ήδη ανακοινωθεί μακροχρόνια στοιχήματα για τους πρωταθλητές της επόμενης σεζόν, με τους νυν πρωταθλητές να μην αποτελούν το μεγάλο φαβορί.

Αναλυτικότερα, οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος έχουν ήδη ανακοινώσει στοιχήματα για το επόμενο πρωτάθλημα του NBA και έχουν αναδείξει φαβορί και αουτσάιντερ. Οι Μπακς ναι μεν συγκαταλέγονται στην πρώτη κατηγορία, αλλά βρίσκονται στην τρίτη θέση, με δύο ομάδες να θεωρούνται πιο πιθανές πρωταθλήτριες της σεζόν 2021-2022.

 

Τα φαβορί στα νέα μακροχρόνια στοιχήματα του NBA

Οι λάτρεις του NBA θα πρέπει να κάνουν υπομονή μερικούς μήνες για να απολαύσουν ξανά την αγωνιστική δράση και να τοποθετήσουν στοιχήματα στους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Μέχρι τότε, όμως, έχουν επιλογές στοιχηματισμού, χάρη στα μακροχρόνια στοιχήματα που ανακοίνωσαν πολλές ιστοσελίδες. Σε αυτά μπορούν να στοιχηματίσουν σε φαβορί ή αουτσάιντερ και να διεκδικήσουν κέρδη σε έναν περίπου χρόνο.

Σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, πάντως, τρία είναι τα κύρια φαβορί για το επόμενο πρωτάθλημα του NBA. Στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Μπρούκλιν Νετς, οι οποίοι συνοδεύονται από αποδόσεις που κυμαίνονται στο 3.00. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Λος Άντζελες Λέικερς, των οποίων η απόδοση κυμαίνεται κοντά στο 5.50. Και στην τρίτη θέση βρίσκονται οι Μπακς, με απόδοση που κυμαίνεται στο 9.00.

Εκτός από τα τρία βασικά φαβορί, φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές, που συνοδεύονται από μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά υπόσχονται και περισσότερα κέρδη. Οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να επιλέξουν και ανάμεσα σε αουτσάιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και να ελπίζουν σε ανατροπές κατά τη διάρκεια της επόμενης σεζόν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.