Στοιχηματίζοντας στα play-off της Α1 στο μπάσκετ

Τα play-off της ελληνικής Α1 στο μπάσκετ βρίσκονται ήδη στην τελική ευθεία της Β’ φάσης, το οποίο σημαίνει πως ο μεγάλος τελικός, ο οποίος θα κρίνει τον πρωταθλητή της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής – είτε στις 22 είτε στις 26 Μαΐου, ανάλογα με τους αγώνες που θα χρειαστούν για να προκύψουν οι νικητές της Β’ φάσης.

 

Με λίγα λόγια, κάθε αγώνας, νίκη ή ήττα των ομάδων της Α1 κρίνεται τις επόμενες ημέρες, όχι μόνο για τις ίδιες, αλλά και για τους οπαδούς του αθλήματος. Φυσικά, οι τελευταίοι έχουν έναν ακόμη τομέα ενασχόλησης, στην περίπτωση που στοιχηματίζουν online. Και μπορεί η Α1 να μη βρίσκεται σήμερα στις παλιές δόξες της (από άποψης δημοτικότητας) και να μη συνοδεύεται από πλήθος στοιχηματικών αγορών στις online στοιχηματικές εταιρίες, αλλά πολλοί παίχτες θα βρουν αυτό που επιθυμούν.

 

Η πρώτη τους επιλογή είναι, φυσικά, να προβλέψουν τους νικητές των αγώνων που οδηγούν στον τελικό και, φυσικά, το νικητή κάθε αγώνα του ίδιου του τελικού. Και οι στοιχηματικές αγορές που θα βρουν στον καθένα είναι οι πλέον δημοφιλείς: over/under, χάντικαπ και αρκετές ακόμη. Έτσι, κάθε αγώνας, με αποκορύφωμα τον τελικό, μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία για κέρδη.

 

Παράλληλα, βέβαια, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν από τώρα και τον φετινό πρωταθλητή. Στα μακροπρόθεσμα στοιχήματα που αφορούν στο μπάσκετ, η ελληνική Α1 φιγουράρει ανάμεσα στις επιλογές και οι παίχτες μπορούν εδώ και καιρό να προβλέψουν το νικητή του τελικού και πρωταθλητή της χρονιάς. Σε αυτή την περίπτωση, οι επιλογές είναι κατά κανόνα τρεις: ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός και κάποια άλλη ομάδα. Όπως είναι φυσικό, οι δύο κορυφαίες ομάδες αποτελούν τα φαβορί, με αποτέλεσμα το (μακρινό, ούτως ή άλλως) ενδεχόμενο να κατακτήσει κάποια άλλη ομάδα το πρωτάθλημα να συνοδεύεται από διψήφιες αποδόσεις.

 

Από την άλλη, οι περισσότεροι bookmakers ανακηρύσσουν φαβορί την ομάδα του Παναθηναϊκού, με αποδόσεις που κυμαίνονται (προς το παρόν) στο 1.80. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ακολουθεί με πολύ μικρή διαφορά (συνήθως, με απόδοση κάπου στο 1.90).

 

Οι ισορροπίες, λοιπόν, είναι ακόμη λεπτές ανάμεσα στους δύο αιωνίους και οι παίχτες μπορούν να αποκομίσουν κέρδη, προβλέποντας σωστά και εγκαίρως το φετινό πρωταθλητή της Α1.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.