Εκατοντάδες στοιχήματα στους προημιτελικούς του Μουντιάλ προσφέρει η Goalbet

Η νόμιμη εταιρία στοιχημάτων Goalbet έχει συνηθίσει τα μέλη της στο να προσφέρει εκατοντάδες επιλογές στοιχηματισμού σε κάθε κορυφαίο ή μη αγώνα και οι αναμετρήσεις των προημιτελικών του Μουντιάλ δε θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Ήδη, άλλωστε, οι υπεύθυνοι έχουν ανακοινώσει δεκάδες στοιχηματικές αγορές και εκατοντάδες στοιχήματα που μπορούν να επιλέξουν οι παίχτες για την επόμενη φάση του Μουντιάλ, στις 6 και 7 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, κάθε αγώνας της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ συνοδεύεται από 400+ στοιχήματα στην ειδική στοιχηματική ιστοσελίδα της Goalbet. Αυτό σημαίνει ότι κάθε παίχτης θα καταφέρει να βρει εκείνο το στοίχημα που προτιμά και θεωρεί πιο συμφέρον για τον τρόπο παιχνιδιού του.

 

400+ στοιχήματα στους προημιτελικούς του Μουντιάλ

Αναλυτικότερα, οι αγώνες που θα απασχολήσουν τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet τις επόμενες δύο ημέρες είναι οι τέσσερις προημιτελικοί του Μουντιάλ – τα Ουρουγουάη-Γαλλία, Βραζιλία-Βέλγιο, Σουηδία-Αγγλία και Ρωσία-Κροατία. Οι τέσσερις αγώνες προσφέρουν πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού και αυτές ξεπερνούν τις 400 στην Goalbet!

Συγκεκριμένα, και στους τέσσερις αγώνες, οι παίχτες θα βρουν εκατοντάδες στοιχήματα σε δεκάδες αγορές. Η Goalbet καλύπτει από τις πιο δημοφιλείς και συνηθισμένες, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία και οι σκόρερ, έως τις πιο ασυνήθιστες, όπως το ισοπαλία όχι στοίχημα, τα μονά-ζυγά, τα γκολ του ημιχρόνου, το να κερδίσει χωρίς να δεχθεί γκολ, το αποτέλεσμα στα 10 πρώτα λεπτά και πολλές ακόμη.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα είναι διαθέσιμα στους τέσσερις αγώνες των προημιτελικών του Μουντιάλ και θα παραμείνουν έως την έναρξη κάθε αγώνα. Και, φυσικά, το καθένα από αυτά συνοδεύεται και από την αντίστοιχη απόδοση, η οποία και θα κρίνει τα κέρδη των νικητών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.