Σε εκλογές, καιρό και τηλεόραση στοιχηματίζουν Αμερικανοί και Αυστραλοί!

Αν και στην Ευρώπη τα ειδικά στοιχήματα εκτός αθλητισμού είναι πολύ συνηθισμένα (στην Αγγλία στοιχηματίζουν ακόμη και στα βασιλικά σκάνδαλα και στο αν θα χιονίζει τα Χριστούγεννα), οι Αμερικανοί και οι Αυστραλοί παίχτες ήταν ανέκαθεν προσηλωμένοι στα αθλητικά γεγονότα. Εξαιτίας του κορωναϊού, όμως, σχεδόν όλες οι αθλητικές διοργανώσεις έχουν αναβληθεί, με αποτέλεσμα οι παίχτες του στοιχήματος να ξεμένουν από επιλογές.

Και μπορεί οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες να έχουν χάσει τη δυνατότητα να προσφέρουν στοιχήματα στο NBA, στη Formula 1, στα κολεγιακά πρωταθλήματα και στα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, αλλά αναζητούν συνεχώς εναλλακτικές, ακόμη κι αν αυτές αφορούν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Λευκορωσίας ή στο πρωτάθλημα βόλεϊ της Τουρκίας. Οι πιο ενδιαφέρουσες εναλλακτικές που έχουν οι παίχτες στοιχήματος στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία, όμως, δεν έχουν καν να κάνουν με τον αθλητισμό.

 

Ειδικά στοιχήματα για τα πάντα σε ΗΠΑ και Αυστραλία

Στην Αυστραλία, για παράδειγμα, έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες να στοιχηματίζουν στον καιρό! Οι ιστοσελίδες στοιχήματος προσφέρουν ειδικά στοιχήματα για τον καιρό της επόμενης ημέρας και οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν στο αν θα είναι καλύτερος ή χειρότερος. Στις ΗΠΑ, έχουν φτάσει ένα βήμα παραπέρα και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν στο over/under της θερμοκρασίας σε μεγάλες πόλεις της χώρας, αλλά και στην ισχύ της δυνατότερης ριπής ανέμου στη χώρα!

Παράλληλα, οι Αμερικανοί μπορούν να τοποθετούν και μακροχρόνια στοιχήματα στις εκλογικές διαδικασίες των επόμενων μηνών, αλλά και σε κορυφαία τηλεοπτικά γεγονότα.

 

Η εναλλακτική που φέρνει η εξάπλωση του κορωναϊού

Η συγκεκριμένη κατάσταση αναμένεται να ενισχυθεί τις επόμενες εβδομάδες. Άλλωστε, έχουν αναβληθεί ή ακυρωθεί οι μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο, προκειμένου να ανακοπεί η εξάπλωση του κορωναϊού. Και, όπως είναι φυσικό, εξαίρεση δεν αποτελούν ούτε οι ΗΠΑ και η Αυστραλία, αφού έχουν ακυρωθεί και εκεί οι σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις. Αναμένεται, λοιπόν, να δούμε ακόμη περισσότερα ειδικά στοιχήματα αυτού του τύπου να προσφέρονται σε στοιχηματικές ιστοσελίδες και να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο σε έμπνευση και πρωτοτυπία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.