Κορυφαίες οι αποδόσεις της εταιρείας στοιχηματισμού BetFair για το Champions League

Η εταιρεία στοιχηματισμού BetFair ανακοίνωσε μία ακόμη έρευνα που αποδεικνύει ότι οι αποδόσεις που ανακοινώνει στο ποδόσφαιρο συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της αγοράς. Αναλυτικότερα, η νέα έρευνα εξέτασε τις αποδόσεις που ανακοίνωνε τους προηγούμενους μήνες η BetFair και τις σύγκρινε με τις αντίστοιχες των βασικών ανταγωνιστών της. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της έρευνας, λοιπόν, οι αποδόσεις της BetFair ήταν υψηλότερες.

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας

Η έρευνα σύγκρινε τις αποδόσεις που ανακοίνωνε στους αγώνες του Champions League η BetFair με τις αντίστοιχες των ανταγωνιστών της, κατά το διάστημα από την 1η Μαρτίου έως τις 27 Σεπτεμβρίου του 2017. Το λογιστικό της κομμάτι ανέλαβαν οι εταιρείες TXODDS και Betradar – η πρώτη ειδικεύεται στην ανακοίνωση και σύγκριση αποδόσεων σε πραγματικό χρόνο, ενώ η δεύτερη αποτελεί θυγατρική της Sportradar.

Σύμφωνα με την έρευνα, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρεία BetFair διατηρούσε κατά μέσο όρο τη χαμηλότερη γκανιότα στους αγώνες του Champions League, με αποτέλεσμα να ανακοινώνει υψηλότερες αποδόσεις από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε, συγκρίνοντας ανά 30 λεπτά τις αποδόσεις της BetFair με τις αντίστοιχες των ανταγωνιστών της.

Η σύγκριση, μάλιστα, δεν αφορούσε σε επιλεγμένα σημεία και αποδόσεις, αλλά σε εκατοντάδες σημεία σε διαφορετικές αγορές, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια κάθε αγώνα. Στο πλαίσιο της έρευνας, μάλιστα, συγκρίθηκαν οι αποδόσεις περισσότερων από 200 στοιχηματικών εταιρειών, με μόνη εξαίρεση αυτές των Bet365 και Paddy Power.

 

Άλλη μια πρωτιά για τη ΒetFair

Η εταιρεία στοιχημάτων BetFair πραγματοποιεί συχνά τέτοιου είδους έρευνες, σε συνεργασία με τους ειδικούς της αγοράς, και δεν είναι η πρώτη φορά που οι αποδόσεις της καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Πρόσφατα, άλλωστε, ανακοίνωσε μία ακόμη τέτοια έρευνα, από την οποία προέκυπτε ότι η BetFair ανακοίνωσε κατά μέσο όρο τις υψηλότερες αποδόσεις στην αγγλική Premier League, σε σχέση πάντα με τους βασικούς ανταγωνιστές της.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.