Έκτακτο μειωμένο ωράριο για το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betshop

Τα μέλη της Betshop που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ή έχουν οποιαδήποτε απορία για τα στοιχήματά τους και τις υπόλοιπες υπηρεσίες μπορούν να επικοινωνούν με ευκολία με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της στοιχηματικής εταιρείας. Οι εκπρόσωποί του μπορούν να τους βοηθήσουν με οτιδήποτε και βρίσκονται πλευρό τους τις περισσότερες ώρες του 24ώρου.

 

Σήμερα, όμως, η Betshop ανακοίνωσε πως οι δυνατότητες επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα μειωθούν προσωρινά. Ειδικά όσοι χρησιμοποιούν τη μέθοδο του live chat ή του τηλεφώνου θα μπορούν να επικοινωνούν με κάποιον εκπρόσωπο κατά τις εξής ώρες: 08:00 με 14:00 και 18:00 με 24:00. Οι ώρες επικοινωνίας είναι μειωμένες εκτάκτως για σήμερα.

 

Από αύριο, όμως, το ωράριο επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επανέλθει στο κανονικό του πρόγραμμα, από τις 09:00 το πρωί έως τις 24:00 το βράδυ. Και, όπως κάθε ημέρα, οι παίχτες που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ή έχουν κάποια απορία θα μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω e-mail, μέσω τηλεφώνου και μέσω της υπηρεσίας live chat.

 

Η Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και μπορεί να είναι καινούρια στο χώρο αλλά έχει καταφέρει να είναι αρκετά δημοφιλής χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα και σε παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.