Συγχαρητήρια στους αθλητές μας από τον Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan στηρίζει έμπρακτα εδώ και μήνες Έλληνες αθλητές σε διάφορα αθλήματα και τους συγχαίρει για τις μεγάλες επιτυχίες τους των τελευταίων ημερών.

 

Αναλυτικότερα, ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος αγωνίζεται στους κρίκους, κατέκτησε πριν μερικές ημέρες το χρυσό μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, συγκεντρώνοντας 15.633 βαθμούς στον τελικό. Ο Πετρούνιας αποτελεί έναν από τους αθλητές που στηρίζει με χορηγίες ο Stoiximan και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον χορηγό του, μετά την επιτυχία του.

 

Παράλληλα, η Εθνική ομάδα Πόλο γυναικών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας στον μικρό τελικό της Ιταλίας με σκορ 8-7 και προσθέτοντας μια ακόμη επιτυχία στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών. Και η Εθνική ομάδα Πόλο συγκαταλέγεται στους αθλητές που λαμβάνουν χορηγίες από τον Stoiximan.

 

Μετά από τις δύο αυτές επιτυχίες, λοιπόν, ο Stoiximan, που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα δεν παρέλειψε να συγχαρεί και να ευχαριστήσει τους αθλητές μας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.